טלי היא קוסמת. היא הספק היחיד שלי שזוכה לסופרטיבים שכאלה, אבל זאת האמת. הגעתי אליה אחרי סבב מאפרות ותחקיר בנושא - ורד ספיבק, ג'ודי אייזנברג, ענבל מסאס ומאפרת פחות מוכרת. ראיתי עבודות של כולן, השתיים האחרונות עשו לי איפורי ניסיון. ובכל זאת לא הייתי סגורה על עצמי, מכל מיני סיבות שאפרט אצל כל אחת ואחת.
אבל נחזור לטלי; גם היא כמו כל האושיות בתחום לא עושה איפורי ניסיון וזה הלחיץ אותי נורא, מה גם שלא היו לה בסטודיו אלבומים רבים, רק מה שראיתי בפייסבוק. בשיחה איתה היא הסבירה פחות או יותר מה היא הייתה עושה לי, אבל מודה שסגרתי בסופו של דבר בזכות הספר שהיא עובדת איתו (שגיא דהרי) וההמלצות שקיבלתי עליה מספקים אחרים.
ביום החתונה, כמו בכל הפגישות שהיו לי עמם, העניינים מעט התעכבו, והאמת שאמא שלי הייתה בלחץ אטומי, אבל התוצאה הייתה שווה את כל ההמתנה (הייתי הכלה השלישית ועוד התחתנתי בת"א, אז תכל'ס היה לי זמן).
בזמן שטלי איפרה אותי אמא והמלווה שלי ישבו עם פיות פעורים, כשהיא סיימה - לא לפני שאמרה שאם ארצה לשנות/להוסיף, כי היא לא תשחרר אותי עד שלא אהיה מרוצה - לא היו לי מילים. אני בחורה שמתאפרת, בזמנו קניתי המון איפור ועשיתי ניסיונות, כך שאני יודעת לרוב טוב יותר ממאפרים מה טוב לי. אז עובדה - טלי יודעת יותר טוב. באמת שמעולם לא נראיתי כל כך טוב. אפילו לא בחנתי לפרטי פרטים - אם יש לי אייליינר או אין לי, ומה הגוון של הסומק. איכשהו התוצאה הסופית הייתה פשוט מדהימה. בדיוק כמו שהיא אמרה בפגישה המקדימה - היא מדגישה תווי פנים, מדגישה את העיניים בצבעים שלא ייראו לא מודרניים בעוד כמה שנים, כלומר גווני חום-אפור-שחור וכו', סומק יחסית רגוע. בסוף האיפור את לא נראית מפוצצת בשפכטל, אף שמן הסתם יש עלייך המון איפור, אלא זוהרת ויחסית טבעית לכלות המפוצצות האלה שהחתן לא מצליח לזהות.
האיפור באופן מאוד מוזר החזיק עד סוף האירוע, יש לי עור יחסית שומני, וגם כשכבר התכוונתי לפדר או להספיג פשוט לא היה מה. ניגבתי את הזיעה וחזרתי לרקוד על הרחבה.
מעבר לכך, אני מאוד רגישה בעיניים, באותו יום היו לי עדשות ואחר כך גם ריסים מלאכותיים, וטלי הצליחה לא להכאיב, לא לדחוף לי צללית לעין, יש לה תנועות עדינות ומדויקות.
הקו שלה מאוד מתאים לקו של השיער שעושה שגיא דהרי ולכן הייתי ממליצה לקחת את שניהם ביחד, פשוט צוות מנצח. סידרו גם את אמא שלי וגם היא הייתה מהממת מתמיד....