דף הבית   >   נותני השירות   >   הרב גולדשטיין מרדכי   >   חוות דעת של בןובנת

חוות דעת על הרב גולדשטיין מרדכי

בןובנת
סביר
הגענו לכב' הרב דרך אתר זה, היו עליו המלצות חמות. התקשרתי קבענו פגישה והגענו אליו הביתה. התרשמנו ממנו לטובה. התעניין בנו, במשפחתנו שאלה מה מותר לומר בחופה ומה אסור. עשה רושם של רב "מתקדם"- שאל אם ארצה לשים לבעלי טבעת. הציע שנשים יחזיקו את החופה. שאלנו לגבי הכסף- נקב במחיר 1000 ש"ח- מחיר שהפתיע לאור הרשום באתר אבל הסכמנו. שאל אם נזדקק לעדים דתיים בתוספת תשלום - אמרנו שלא . כמה ימים לאחר מכן התקשר ואמר שהרגיש שיש לנו בעיה עם הכסף ולכן התקשר לשאול אם יש בעיה. התעקש שנביא את הכתובה לביתו כשבוע לפנ החתונה על מנת לחסוך את רישום הפרטים במהלך החתונה (עניין של 10 דק לפי מתחתנים אחרים) אז נסענו אליו שוב לפי דרישתו. ביום החתונה הגיע. הלך קודם כל לאכול. אנחנו ביקשנו מבעוד מועד משני גברים הקרובים לנו מילדות לשמש כעדים. הם אינן לובשי שחורים אבל שניהם היו מסורתיים ושומרי מצוות. כב' הרב העיף בהם מבט אחד ופסק- לא דתיים מספיק. דרש כי העד שלו ישמש כעד ולא עזרו בקשותינו ותחינותינו כי הכל כבר תואם ומדובר באנשים שומרי מצוות. כל זאת נעשה על מנת לקבל תוספת תשלום על העד.
מבחינת החופה עצמה- גם לנו היה סיפור רבי עקיבא אף שלתחושתי הכניס את הסיפור כדי שיוכל לתבל בו את הפרטים האישיים שלנו. החופה היתה קצרה. עניינית. ובהתאם לציפיות.
אהבתי: הצעת הרב שנשים יחזיקו את החופה
לא אהבתי: נסיונו להרוויח עוד כסף ברגע האחרון ואת המבוכה שגרם לנו אל מול יקירינו.
מחיר: 1,000
הערות לגבי המחיר: רצה תוספת