דף הבית   >   נותני השירות   >   ענבל רביב - שמלות כלה וערב   >   חוות דעת של בןובנת

חוות דעת על ענבל רביב - שמלות כלה וערב

בןובנת
סביר
יכולתי לעשת העתק הדבק לביקורת שמתחתיי אבל אפרט בכל זאת את חווייתי שלי ואתחיל בסוף- קיבלתי על השמלה אין ספור מחמאות- גם מאנשים המצויים בתחום. הדרך לשם הייתה פחות מהממת.בשתי הפגישות הראשונות טרם החתימה על החוזה נפגשתי עם ענבל. מעצבת מוכשרת, חריפה, הותירה עלי רושם עצום כששאלתי אותה כמה מדידות יש אמרה כמה שתצטרכי אני כאן וכו'. חתמתי, שילמתי מקדמה והייתי מאושרת. ענבל אמרה לי שנתחיל לעבוד כחודשיים וחצי לפני. לצערי כאן התחילה התחושה הלא נעימה- כחודש רדפתי אחריה וכל פעם אמרו לי שבוע הבא נתקשר עוד כמה ימים עד שבסוף נקבעה מדידה ראשונה כחודש וחצי לפני החתונה- מרווח שלא משאיר מקום לטעויות וגם הביא לרדיפה מיותרת- לו היו אומרים לי מלכתחילה תאריך- ניתן היה למנוע את תחושת הרדיפה. לאחר מכן כל פעם שקבעתי מדידה שאלתי אם ענבל תהיה, נאמר לי שכן ובפועל היא לא הופיעה- כל פעם בתירוץ אחר חו"ל או פגישה. שוב - אם רק היו כנים איתי- לא הייתי מתאכזבת כל פעם מחדש. כשלמדידה של ה"אפליקציות" (הרביעית) התעקשתי שענבל תהיה ואכן היא הופיעה- הצטערתי על התעקשותי. נדרשו עדיין תיקונים בשמלה והשמלה לא "ישבה" כמו שצריך באזור החזה. תיקונים שאני אפילו לא העליתי אלא התופרת ישר שמה לב אליהם וניגשה לטפל בהם. לאורך כל ההתעסקות ענבל גלגלה עיניים, התנשפה בהפגנתיות וקיטרה עליי באוזני העובדת שלא צריך להיות קטנוניים ומי שמחפש בעיות מוצא ואף אחד לא מסתכל כל כך מקרוב ועוד הערות מהסוג הזה. עוד ביקשתי שיוסיפו לי שכבה בחצאית על מנת שלא תהיה שקופה- כל פעם אמרו לי כן כן ובפועל עברו כ- 5 מדידות עד ששהפסקתי להבליג ודרשתי התייחסות לנושא- ענבל ניאותה להסכים לכך- ועוד האשימה את העובדות בכך שזה לא בוצע דבר שאני יודעת שאינו נכון.התחושה שליוותה אותי בעבודה מולה היא שאני טרחנית, נודניקית, קטנונית ומעיקה. מיותר לציין שהייתי בוחרת את ההערות שלי בפינצטה כדי שחס וחלילה ענבל לא תתעצבן עליי . לא הרגשתי בנוח איתה להתייעץ על השמלה ובטח ובטח שלא על דברים אחרים כמו נעליים שיער והמראה הכללי. בחרתי במעצבת ולא בתופרת ושילמתי לה ממיטב כספי כדי ליהנות מהערך המוסף של מעצבת וסטייליסטית אך לא רק שלא נהניתי מאלו אלא הרגשתי שהיא עושה לי טובה שהיא מופיעה וגם זה רק כדי שאני אסתום את פי ולא אתלונן. אציין בנוסף שאף שגרפתי מחמאות על השמלה- היו לה מספר בעיות שאמנם רק אני ראיתי- אבל הן עדיין היו שם. שורה תחתונה- יש הרבה שמלות יפות בשוק....
אהבתי: אורטל- מנהלת המשרד ונשמתו שמחזיקה את הסטודיו על כתפיה הצרות. אסתר התופרת- התעקשה על הפרטים הקטנים והגדולים כאחד- אשת מקצוע אמיתית ולב גדול מאוד.
לא אהבתי: גישה של ענבל רביב
מחיר: 7,000
הערות לגבי המחיר: לאחר מיקוח.