גן הפקאן הינו האולם הכי מהממם שראיתי. למרות שלא היה לנו כל כך תקציב, על אולם לא התפשרתי. הלכתי לראות אולמות כמעט בכל הארץ, ולגן הפקאן הגעתי אחרי שראיתי כבר 20 אולמות, וישר התאהבתי. יש שם אווירה כל כך קסומה ומלכותית שחייבים ללכת לראות!
הגן שלהם מאוד מטופח ומושקע. הם מנקים וגוזמים את השיחים ואת הדשא לפני האירוע. הם נותנים יחס אישי ונעים והם תמיד עונים לשאלות ומקדישים לך זמן.
השף שלהם - ירון, היה השף של "מזל טלה"-שמאוד מוכרת ויוקרתית, והוא עכשיו השף הראשי באולם. הגענו לערב טעימות, שבוא הביאו לנו דף ריק ועט, ואמרו לנו לרשום את המנות שאנחנו אוהבים ולא אוהבים, ואחרי הערב טעימות נשב עם השף ונדבר איתו בקצרה על התפריט. בערב טעימות הם הגישו מספר מנות ראשונות- שכולן היו מעולות, כל כך טובות שלא יכולנו להחליט. וכשהגיעו המנות העיקריות התאכזבנו מעט- האוכל לא קלע לטעם שלנו, ולא ידענו מה לעשות. אחרי הטעימות, השף יצא ודיבר עם כל משפחה בנפרד, וכשהגיע אליינו אמרנו לו שלא מצאנו מנות עיקריות, והוא אמר שלא נדאג, שהוא גם יכול להרכיב לנו מנות, ולשנות תבלינים ומרכיבים ומאוד זרם איתנו. אחרי ערב הטעימות הזה, הגענו עוד פעם לערב טעימות (הפעם בלי כל המשפחה, אלא רק אני ובעלי), וירון הביא לנו לטעום מכמה מנות שלו טעמנו בפעם הקודמת. בנינו תפריט והוספנו גם עוד 5 שקלים לאנטריקוט.
לפי תגובות האורחים- האוכל היה מעולה! קיבלנו מחמאות על האוכל ללא הפסקה! וירון היה באמת נפלא. הוא גם פינק אותנו בעמדה של גחנון ב 12:00 בלילה ברחבת הריקודים - ללא תשלום..
בנוסף-
שושי קורדון היא מעצבת של גן הפקאן- היא המעצבת הכי מוכשרת שראיתי מימיי!
כשהייתי אצלה בפגישה, לא ראיתי משהו שאהבתי במיוחד, והתלבטתי אם להביא מעצבת מבחוץ, אבל מזל שהלכתי אליה שנית! היא הייתה מאוד סבלנית איתי והקשיבה למה שאני רוצה, ולמרות שהיא לא עשתה חופה כמו שרציתי עדיין - היא עשתה עבודה מעולה! היא הבינה מה אני רוצה וקלעה בול לטעם שלי ולמה שביקשתי ממנה!
החופה שלי הייתה מבד תחרה בצבע שמנת עדין עם פרחים בצבע שמנת ואפרסק, והתוצאה הייתה מעלפת! כשתהיו אצלה תבקשו ממנה לראות את החופה של מורן נחום מה 16.6.11 ולא תתחרטו! כל העיצוב של האולם היה מדהים. היא גם פינקה אותנו בזרים ענקיים בקבלת הפנים ובבר, והתוצאה הייתה מדהימה.
ממליצה עליה בחום! (וגם המחיר היה ממש משתלם)...