דף הבית   >   נותני השירות   >   מיקי זיתוני   >   חוות דעת של מורן נחום

חוות דעת על מיקי זיתוני

מורן נחום
טוב
למיקי הגעתי דרך חברה של חברה שהמליצה עליו. התקשרתי וקבעתי איתו פגישה. בפגישה גם הייתה המאפרת מורן טל. (שהם עובדים ביחד). הפגישה נקבעה בביתה של המאפרת, מורן טל, ושם ישבנו על קפה במרפסת ביתה. מיקי ומורן היו מאוד נחמדים, ומקצועיים והצליחו לקלוע בדיוק לטעם שלי- פשוט וקלאסי. סגרתי איתם במקום, למרות שהם לא מוכנים לעשות איפור ושיער נסיון.
סגרתי עם מיקי בערך 4 חודשים לפני החתונה, ולאורך כל הדרך הוא ליווה אותי וענה לי לשאלות שהציקו לי. הוא המליץ לי לקנות קישוטים לשיער בחנות בשם אבגד, שנמצאת בת"א, וייעץ לי בנוגע לקישוט השיער שיתאים לתסרוקת שהוא יעשה לי.
לאורך כל הדרך הוא היה מאוד נחמד ונעים ותמיד היה לו זמן לשאלות שלי.
ביום החתונה, מיקי הגיע במצב רוח טוב ועליז, אם כי הוא היה טיפה לחוץ בזמן, מאחר והוא קבע עם עוד כלה בשעה 13:00
. - שאלי הוא הגיע ב 9:00..
הוא הגיע עם עוד עוזרת שעשתה למלוות שלי את התסרוקות, ומאחר והיא לא הייתה כל כך טובה, הוא היה צריך לחזור אחריה ולתקן את התסרוקות שהיא עשתה (כי מעצב השיער הקבוע שלו ביטל באותו היום).
בכל מקרה, התוצאה הסופית הייתה מעולה.
הוא סידר לי את השיער בסגנון אסוף, עם פרחים שמוצמדים מאחור וזה יצא בסגנון וינטאג' ומאוד מתאים לשמלה שבחרתי.
באותו היום הוא גם סיפר אותי, ועשה לי פוני ארוך שבאמצעותו הוא עשה את השביל באמצע וסידר אותו כך שיהיה מורם בצדדים. (מקווה שזה מובן, כי לא הצלחתי לנסח אחרת..)
בכל מקרה, הדבר היחידי שלא אהבתי בתסרוקת שהוא עשה לי, זה שעד שהגעתי לחופה, הפוני שלי נהרס, וירד לי לכיוון הלחיים והסתיר לי את הפנים. (במקום שישאר מורם). וכשמיקי סידר לי את השיער שאלתי אותו אם זה יחזיק, והוא אמר לי שכן.. אז זה קצת ביאס.
בכל מקרה הייתי סוגרת עם מיקי שוב, ואני ממליצה עליו בחום. פשוט לפי דעתי, הוא היה צריך לשים סיכה שתחזיק את השיער שלא יפול..
לא אהבתי: את הפוני שנהרס.
מחיר: 1,100
מיקי זיתוני