דף הבית   >   נותני השירות   >   יעל איתן   >   חוות דעת של שירלי ועידן

חוות דעת על יעל איתן

שירלי ועידן
יעל בחורה נעימה ומקסימה, ומאפרת ומעצבת שיער מעולה ומקצועית. אני ממליצה עליה בחום לכל כלה המתלבטת!
בפגישת הניסיון, הגעתי לא סגורה על עצמי בכלל, ויעל נשארה איתי קרוב לשלוש שעות כדי להציע לי עוד ועוד סגנונות איפור ועיצוב שיער. בחרתי אחד, אך לא הייתי שלמה איתו. כשהתקשרתי ליעל להגיד לה את זה, היא אמרה שאין שום בעיה ושבתור כלה אני אמורה להיות מרוצה ב 100%, וקבעה איתי פגישת ניסיון נוספת(!), עליה היא לא רצתה לקחת תשלום (אך שילמתי לה בכל מקרה, כי היא היתה באמת מעל ומעבר). היו לי הרבה התלבטויות (אין ספק שהייתי "כלה קשה") ובכל שיחת טלפון היא התפנתה אלי,התייחסה ברצינות ונתנה לי מענה מקצועי, אדיב ומסייע.
ביום החתונה היא הגיעה והיה נעים בחברתה בכל השעות בהן בילינו יחד (כמה זה חשוב בכזה יום...). היא היתה מקצועית ועשתה לי איפור ותסרוקת מדהימים, יותר יפים ממה שיכלתי לחלום עליו! היא מיד קלטה את הראש שלי ומה אוהב ודאגה שאצא הכי מרוצה בעולם.
היא עשתה יותר ממה שהיתה צריכה- שינתה לי את התסרוקת באמצע כי היה משהו שרציתי שייראה שונה, איפרה את העיניים של אחותי ללא תוספת תשלום (אחותי התאפרה אצל חברה, ולא היתה מרוצה מהתוצאה). השקיעה והיתה מעולה, מקצועית ומקסימה. היא אף התקשרה אחרי הצילומים לראות שהשיער מחזיק ולהציע לי חיזוק של הבייביליס לפני האירוע. איזו מדהימה...
עד היום אני לא מפסיקה לקבל מחמאות על השיער ועל האיפור, וזה כיף אדיר להסתכל בתמונות ולראות שנראיתי בדיוק כמו שחלמתי, ואף יותר.
ממליצה בחום לא להתלבט וללכת על יעל המקסימה!
שירלי, 07.09.11
אהבתי: את האישיות הנעימה של יעל, את המקצועיות, את הסבלנות ואת היכולת שלה להבין אותי ואת הטעם שלי (שאפילו לי עצמי לא היה ברור כל כך...)
לא אהבתי: אין דבר כזה.
מחיר: 1,700
הערות לגבי המחיר: ועוד כ 350 על תוספות שיער, וכ 500 לכל מלווה.
יעל איתן
השאירו פרטים ונחזור אליכם: