כל מה שנכתוב לא יספיק כדי לתאר עד כמה היינו מרוצים מדדי. נתחיל בבסיס: דדי אדם מקסים, נותן הרגשה טובה מהרגע הראשון, מבין, מקשיב, מתחשב, רגיש ושנעים להיות במחיצתו. בפגישת ההיכרות ובפגישת המוסיקה נהננו מכל רגע. בנוסף, דדי מקצועי ביותר ויודע להגיד מייד איזה שירים ילכו ואיזה לא, מה כדאי ומה מתאים. הגענו אליו עם רשימה של שירים שחשוב לנו שיהיו וישבנו עליהם אחד אחד, ודדי (כפי שביקשנו) עשה הכל כדי לשלב את בקשותינו עם השירים שהקפיצו את כולם בחתונה- והתוצאה היתה מושלמת! היתה חתונה שמחה מעין כמוה, מעבר לכל חלומותינו. אנשים מכל הגילאים, העדות והמינים רקדו בלי הפסקה, והגענו למצב שבשעה אחת וחצי בלילה, הכלה ביקשה מדדי לסיים כי כבר לא יכלה לרקוד יותר :-) אנשים פשוט לא רצו ללכת הביתה מרוב שנהנו מהאוירה ומהמוסיקה! (ומדובר באמצע השבוע...). בקיצור- היינו מרוצים מדדי מאוד מאוד, הוא פשוט עשה לנו את החתונה והיה מדהים. הצליח לשלב בין מוסיקה שכולם אהבו ורקדו לבין השירים הספציפיים שאנחנו אהבנו. הצליח להרקיד את כולם המון שעות, כמעט בלי לשים מזרחית (לבקשתנו...). אם אתם רוצים חתונה מהסרטים- רק דדי. אין בכלל שאלה, אל תתלבטו לרגע. אדם מדהים, ודי ג'יי מדהים.
שירלי ועידן, 07.09.11...
אהבתי: את האופי המדהים שלו, את הרגישות והנעימות, את ההתחשבות בבקשותינו, את היכולת להרקיד את כולם כ"כ הרבה זמן, ואת העובדה שהוא נשאר ושם מוסיקה עד השנייה האחרונה (כשכבר לא נשארו אנשים חוץ מאיתנו...) ולא הזדרז ללכת הביתה. וגם- את המחיר ההוגן. לא אהבתי: אין דבר כזה. מחיר: 4,500 הערות לגבי המחיר: הוגן מאוד