דף הבית   >   נותני השירות   >   פפריקה | Paprika   >   חוות דעת של michal_nitzani

חוות דעת על פפריקה | Paprika

michal_nitzani
כשהתחלנו עם הכנות החתונה היה לנו ברור שקודם כל סוגרים בפפריקה, מאחר ובעלי מנהל אירועים בעצמו ועובד איתם באופן תדיר. לכן לא היה לנו מסע חיפושים מפרך אחרי ה-DJ וישר הגענו לסגור עם גיא. בחירה זו התגלתה בדיעבד כבחירה המוצלחת ביותר בכל מה שקשור לחתונה. החל מהפגישות המקדימות לפני החתונה גיא היה מסביר פנים והקדיש לנו זמן רב. הוא זרם איתנו בכל הבקשות, פרגן והחמיא. בדר"כ הזוג המתחתן לא שם לב למוסיקה בחתונה עצמה, אבל אני מוכרחה לציין שכבר מהקבלת פנים שמתי לב שגיא משמיע את כל השירים שביקשתי. לאורך כל הערב הוא השמיע בדיוק את מה שביקשנו, יצר אווירה מיוחדת, הקפיץ את כל הקהל (שמורכב מכל הגילאים) ולא הפסקנו לקבל מחמאות על בחירת הDJ והמסיבה המוצלחת! המסיבה נגמרה לבקשתנו כשכבר לא יכולנו לעמוד יותר על הרגליים! אורחים רבים כ"כ התלהבו שביקשו את הטלפון שלו, כולל האולם. יום למחרת גיא התקשר לברך ולומר שגם הוא נהנה :) חשוב גם לציין שפפריקה יושבים במקור בחיפה, אבל החתונה עצמה נערכה בקיבוץ חולדה (מרחק שעתיים נסיעה.) החתונה נערכה לפני שבוע ב15/09, וזו חוות הדעת הראשונה שאנחנו רושמים כי היה לנו מאוד חשוב שכולם ידעו איזה DJ מדהים קיבלנו - אל תתלבטו, פשוט תחטפו את גיא!...
אהבתי: כל הצוות בפפריקה היו נחמדים מאוד ובפרט גיא המקסים שהרים לנו מסיבה מטורפת! שווה כל שקל!!!
פפריקה | Paprika
השאירו פרטים ונחזור אליכם: