מירב איפרה אותי ואמא שלה אהובה עשתה לי את התסרוקת. בפגישה הראשונה הן ישר הבינו איזה מראה אני מחפשת ואפילו הציעו רעיונות עוד יותר טובים. בפגישת ניסיון אהובה עשתה לי תסרוקת מלאה בדיוק כמו ביום החתונה ומירב איפרה אותי איפור מלא מה שבאמת איפשר לי לראות איך אראה ביום החתונה. ביום החתונה עצמו בן הגיעו לבית של ההורים בו התארגנתי והיו מקסימות ומרגיעות.
מירב ואמא שלה שתיהן עושות עבודה פשוט מדהימה! הן עושות את זה מכל הלב ורואים את התוצאה. הן עשו אותי יפייפיה אמיתית, לא הפסקתי לקבל מחמאות לאורך כל האירוע והרגשתי פשוט נפלא! האיפור והשיער החזיקו לאורך כל היום בצילומים (סוף יולי) ולאורך כל הערב למרות כל ההשתוללויות שלי בריקודים.
חשוב לציין שמירב ואמא שלה לוקחות רק כלה אחת ביום, דבר שלפי דעתי מאוד חשוב ביום החתונה וגם מוכנות להגיע ולתקן את האיפור והשיער (למרות שלא צריך!) אחרי הצילומים לפני הקבלת פנים.
אני מאוד ממליצה לקחת את מירב ואמא שלה ליום החתונה, הן יעשו אותכן הכי יפות שיש!!...
אהבתי: המקצועיות והלבביות של מירב ואהובה לא אהבתי: חבל שאני לא יכולה להיראות כזאת זוהרת כל יום:) מחיר: 1,750 הערות לגבי המחיר: כולל תסרוקת של מלווה, איפור של מלווה אחת בחינם