דף הבית   >   נותני השירות   >   תצפית   >   חוות דעת של chutmatan

חוות דעת על תצפית

chutmatan
כותב אני את חוות הדעת הזו, 4 ימים לאחר סיום חתונתינו, ואני חש את הצורך להעביר לכל מי שקורא את החוות דעת הזו את תחושתינו כלפי גן האירועים תצפית, אציין שעד היום מסיום החתונה, כבר קיבלנו עשרות טלפונים שהיללו את האוכל בתצפית ואת המקום... איננו מצטערים לרגע על בחירתינו! אפרט מעט יותר:

לפני סגירה:
הטיפ הראשון להגיע לשם רק בתקופת החתונות בקיץ- לנו היה קושי רב עם המקום כי פעם ראשונה שראינו חתונה שם היה כחודש לפני החתונה שלנן, למזלנו הרב- התרשמנו לחיוב! לפני הסגירה- החל מהשלב הראשון מזהים את אחד היתרונות המשמעותיים שיש בתצפית וזה מעורבות הבעלים, וזה שהכל תכלס. במהלך החיפושים היינו בעשרות מקומות, ובכולם חשנו במאין הצגה, שאנחנו היינו הקהל שלה ובוימה היטב על ידי הגנים השונים, בתצפית- מדברים איתך ישר ולעניין, ללא שום פוזה, אומרים את האמת ללא כל ההצגות. (ובדיעבד כל מה שנאמר- כך היה).

טעימות:
הטעימות נעשות בשיטה של להגיע לאירוע ולטעום מה שיש למקום להציע מתוך מה שהחתן כלה בחרו, יש בכך חיסרון משמעותי שטועמים רק חלק מן התפריט. אבל יש יתרון משמעותי יותר שגובר על החיסרון- שטועמים מה שהאורחים אוכלים- וניתן להבחין בטיב האמיתי של האוכל! שקיפות שרק מקום שבטוח בעצמו יכול לעשות.

עיצוב:
עיצוב חופה- משלמים בנפרד לבועז, מעצב החופות שעובד עם המקום- בונה חופות סופר מושקעות- וממש ממש יפות! החיסרון - שאין את חופת הבית שלא דורשת תוספת תשלום. היתרון- כל החופות הם לא פחות ממהממות!! עיצוב השולחנות- יש משהו סטנדרטי- שהוא חלק מן התשלום הכללי- בהחלט מספיק ונראה מעולה!

אוכל:
מבחר- אדיר! נותנים הרבה יותר מכל מקום שראינו.
איכות- לא נפגעת מהמבחר. הכל פשוט היה מדהים! גם בטעימות וגם בחתונה. גם כחתן- לא יכולתי להתאפק ופשוט ישבתי ואכלתי. הבעלים של האולם- היה בעצמו בתוך המטבח בזמן הוצאת המנות- ווידא שהכל ילך פיקס. קבלת הפנים- מבחר אינסופי של מאכלים. מנה עיקרית- לקחנו בופה- אסאדו שהיה עשיר וטעים. ולקינוחים- 5 סוגי קינוחים שונים, טעימים ברמה. מאוד מומלץ להוסיף את הכמה שקלים לדוכן ופל בלגי שעשה פלאים!

מראה כללי:
המקום יפה מאוד, עיצוב נעים, הרמוני, אינטימי, לא פלצני בכלל, לא מחייב. קיבלנו גם על המקום אינספור מחמאות. בטוח יש מקומות יותר מלוקקים בעיצוב ויותר מודרנים, אנחנו חשבנו שהמקום יפיפה, וגם כל האורחים חשבו כך ואמרו שהם מופתעים לראות פינת חמד כזו בלב הרצליה.

מעורבות בעלים:
פשוט בכל- יש לזה ערך מוסף גדול מאוד! גם מוסיף ביטחון, וגם לכל מילה שלהם יש כיסוי והכי חשוב- שהכל פשוט תיקתק כמו שעון שוויצרי.

שירות:
עמי מנהל האירועים- מקצוען בחסד, גרם לאירוע לזרום בצורה הטובה ביותר. אפילו על המלצרים קיבלנו מחמאות!

אנחנו חושבים שעשינו החלטה נבונה לגבי בחירת תצפית כמקום חתונתינו, אנחנו באמת מאמינים וממליצים להתחתן שם לבנות לעצמיכם חתונת מלכים אמיתית!

אהבתי: אוכל! אוכל! אוכל!שירות!מעורבות בעלים
לא אהבתי: אני מאמין שיש אנשים שהמקום והסגנון של התכלס לא ידברו אליהם.
הערות לגבי המחיר: תמורה מאוד גבוהה לכסף!!
תצפית