טל, בחור מדהים ומקצוען ברמות אחרות, פחות מ-24 שעות לאחר החתונה אני חש צורך לרשום חוות דעת - כי הבחור פשוט אומן! אעשה זאת הכי מסודר וברור שאפשר - לכל המתלבטים:
לפני האירוע:
ישבנו עם טל בפגישת היכרות ולאחר מכן בפגישת תכנון האירוע, טל הקדיש לנו זמן, רצון וממש הקפיד שנהיה שלמים עם הכל - ובאמת כך היה. כל הפגישה הייתה מלווה ברעיונות מצוינים של טל וניכר שהוא פשוט מבין עניין.
ברכת חתן כלה:
פנינו לטל לצורך הפקה והקלטה של ברכה שכזו, טל עזר לנו, הקליט את ברכת הכלה ברמה גבוהה מאוד ובאיכות מעולה. העריכה בשילוב המוזיקה הנבחרת - הייתה מושלמת! אנשים פשוט בכו בחופה מהתרגשות!
קבלת פנים:
הפגיז בפלייליסט שפשוט היה מתאים לאווירה בצורה מושלמת!
חופה:
טל אמר מה שצריך הציג אותנו בנועם ובטעם, השתמש במוזיקה הנכונה, הכניסות הנכונות, הכניס את הברכות בתיאום מצוין, וגם התיאום עם הרב המזמר היה כאילו הם כל הזמן עבדו ביחד. התוצאה מושלמת!!
לחיות את הקהל:
מעבר לעובדה שרק לראות את טל מתקלט זה עושה שמח, טל פשוט חי את הקהל ברמה כזו, שהוא לקח חבורה הטרוגנית של אנשים, שלא מכירים משום מקום, ולמרות שהיה מדובר בחתונת בופה (שלרוב מסתיימות מוקדם) החתונה כמעט ונמשכה עד 2 בלילה, מעבר לכל ציפייה שלנו, אנשים פשוט נדבקו לרחבה.
מקצועיות:
כל המעברים בין השירים היו חלקים, מקפיצים, טל מנגן חלק ניכר מהתופים והאפקטים בלייב, חלק גדול מהמיקסים הוא הכין בבית והביא לשם, יש לו פשוט טביעת אצבע מקצועית באירוע. אנחנו ביקשנו שיר פופ מסויים וביקשנו אותו בגוון מזרחי - וזה פשוט יצא פצצה! באמת אומן מוזיקלי!...