דף הבית   >   נותני השירות   >   אופיר דהאן   >   חוות דעת של לירון ולירן

חוות דעת על אופיר דהאן

לירון ולירן
סביר
במסגרת חיפושיי אחר שמלת הכלולות נתקלתי באתר של אופיר דהאן וקלטתי שמלה מהממת מלאת תחרה ועם גב פתוח. הגעתי לחנות של אופיר לאחר שקבעתי פגישה והתחלתי במדידות. נמצאה השמלה המושלמת בשבילי! ואז הגיע השלב של המו"מ על המחיר. אני התחתנתי בחורף כך שכל ספקי החתונה שלנו ירדו במחיר בלי בעיה, אולם עם אופיר זה היה קצת יותר קשה. במקרה שלי, השמלה שהיתה תלויה על הקולב היתה בול במידותיי ונדרשו רק מעט תיקונים קטנים. אחרי התמקחות ארוכה אופיר הסכים לרדת במחיר. אני הייתי מרוצה, אבל הבאסה התחילה קרוב יותר למועד החתונה. במדידה השניה, בערך שבועיים לפני החתונה, ביקשתי מאופיר שיתן לי גם כפפות כמו של הדוגמנית בקטלוג שלו. הופתעתי מאוד מתגובתו של אופיר שטען שהוא אינו מעביר כפפות מכלה לכלה כי זה כמו להעביר תחתונים (?!). אחרי התעקשות הסכים אופיר לתת לי כפפות תואמות לשמלה. כמו כן ביקשתי של, כי החתונה נערכה בחורף, ושוב אופיר אמר שאין צורך בשל משום שהוא יסתיר את השמלה, והתווכח איתי שעדיף שאני אקפא מקור ואהיה יפה מאשר שאני לא אהיה חולה. בניגוד לכל יתר ספקי החתונה שלנו שרצו לעשות לנו חתונה בלתי נשכחת, אופיר נתן לי תחושה שאני עוד כלה על פס הייצור שלו ושהבקשות שלי (שהן לגיטימיות לחלוטין) מוגזמות. מעבר לזה, הוא כינה אותי היסטרית מספר פעמים דבר שעוד יותר עיצבן אותי!!
האכזבה הכי גדולה קרתה יומיים לפני החתונה, כשבאתי לאסוף את השמלה שתיקנו וסידרו: גיליתי שני קרעים באורך 10-15 ס"מ בתפרים של השמלה!!! הייתי בשוק, איך חנות מעצבים מעיזה להגיש שמלה קרועה יומיים לפני חתונה?! וכשבדקתי את השמלה לעוד פגמים שמעתי את מיליוני החרוזים שעליה נופלים מדיי פעם על הרצפה. היתה לי תחושה שנפלתי בפח, גם שילמתי אלפי שקלים על השכרת שמלה שבטוח לבשו אותה יותר מפעם אחת, גם לא השקיעו בבדיקת איכות השמלה וגם עשו לי פרצופים וכינו אותי היסטרית כשביקשתי לבדוק כל פיסת בד בשמלה!!!
דבר נוסף שחשוב לי לציין, במסגרת המו"מ על המחיר, אופיר דרש את כל התשלום מראש מחולק ל-3 תשלומים. אני סגרתי איתו חצי שנה לפני החתונה שלי על השמלה והתעקשתי לחלק את התשלומים למקדמה, למדידה ראשונה ותשלום אחרון בלקיחת השמלה. גם כאן כינה אותי אופיר היסטרית ולא הבין מדוע אני מתעקשת על כך. בנות יקרות, ישנם מיליוני ספקי חתונה שפושטים את הרגל ונעלמים שניה לפני החתונה עם כל הכסף שלנו, וכדי להבטיח שהספק יספק את המוצר חובה לפעול בדרך הזו שהתשלום האחרון יהיה בזמן קבלת המוצר הסופי. אם נסכים להיכנע זה יהיה רק לרעתנו.
בהתייחס לשמלה: השמלה היתה מהממת, קצרה מחמאות, וכולם אמרו שהיא היתה עדינה והתאימה לי מאוד. לגבי כישרון העיצוב של אופיר אין לי ספק, אבל לגבי יחסי האנוש שלו וביקורת האיכות של עיצוביו- טעונים שיפור!!
אהבתי: רק את השמלה ועיצובה - היתה מהממת והתאימה לאופי שלי
לא אהבתי: את היחס המזלזל של אופיר למוצרים שהוא משכיר וללקוחות שלו