בנצי הוא הדיג'יי הראשון שפגשנו (במסגרת המלצת האולם שלנו), וכבר במפגש הראשון היתה כימיה מצויינת ביננו. הדבר הראשון שהוא עשה זה להשמיע לנו סשיין של מוזיקה, כפי שהוא רואה את החתונה שלנו. לא הפסקנו לזוז בכיסא למשמע המוזיקה המקפיצה שהשמיע. :) היתה לנו חתונה מעורבת (אשכנזים-מזרחיים), אבל בנצי ידע בדיוק איך להרגיע את הכלה ומה לומר לחתן שדאג שלא יהיה מספיק מזרחית. בחתונה עצמה היה הכל מהכל: שירי שנות ה-60,70 (לקהל המבוגר), שירים מזרחיים, מיינסטרים מקפיץ, וקצת האוס לחבר'ה הצעירים. בנצי אוהב להרגיש את הקהל ולזרום איתו. כולם רקדו ונהנו בחתונה שלנו, ואמרו שהמוזיקה היתה אחלה.
אהבתי: הערך המוסף של בנצי הוא שהוא מביא איתו תופים אלקטרוניים , ומתופף עליהם בשילוב עם המוזיקה - מגניב לאללה!בניגוד לספקי חתונה אחרים שלא רואים ממטר את החתן והכלה אחרי שקיבלו את הכסף, בנצי עזר לנו מאוד כשהתקשרנו אליו שבועיים אחרי החתונה וביקשנו שישלח לנו כמה שירים לסרט חתונה שלנו. לא אהבתי: בפגישת סיכום החלטנו לפתוח את הריקודים בשיר מסוים, אבל בפועל בנצי החליט לפתוח במוזיקה אחרת. לנו זה היה קצת הפתעה, אבל האורחים בסופו של דבר מאוד נהנו ולא הפסיקו לרקוד וזה מה שבאמת חשוב. הערות לגבי המחיר: יש על מה לדבר