אמירה עדינה ונחמדה מאד, והיה לי נעים מאד להיות תחת ידיה.
האמת היא שאני בקושי מתאפרת ביום יום, ולכן בכל זאת הרגשתי קצת "מאופרת", אבל מה שחשוב היה שכל האיפור רק הדגיש והחמיא לנתונים הטבעיים שלי ולא גרם לי להיראות כמו מישהי אחרת (כפי שכבר קרה לי באיפור מקצועי בעבר בחתונה של אחי - החבר שלי דאז ובעלי כיום בקושי זיהה אותי!!!). אמירה איחרה בכרבע שעה אבל הודיעה לנו זאת בזמן וזה ממש לא היה סוף העולם. ההתארגנות אח"כ היתה נינוחה ולא היו שום בעיות מיוחדות.
כבר באיפור הניסיון אמירה רשמה הכל באדיקות כדי להיות כמה שיותר מדוייקת ביום האירוע (והיא אכן שחזרה בול!!!). היא מצד אחד מאד זרמה עם מה שהצעתי וביקשתי וביצעה את כל בקשותיי, ומצד שני לא חששה להציע רעיונות משלה ולהגיד אם משהו לדעתה המקצועית לא יפה או לא מסתדר.
אמירה גם נתנה לי ערכה קטנה לתיקונים במהלך היום, והחברות שלי כל הזמן דאגו לפדר את אפי :) אני מצידי כל הזמן חידשתי את הליפ גלוס שהיה בערכה שהיא הביאה לי, מה שהביא לכך שהחתן היה מכוסה נצנצים אדומים עד סוף הערב :)
בקיצור - אני ממליצה!...
אהבתי: את העדינות והיחס הנעים, את ההקפדה שהכל יהיה כמו שאני רוצה וכמו שאני אוהבת, וכמובן את התוצאה הסופית. לא אהבתי: אמירה מגיעה בתחבורה ציבורית ... קראתי פה בכל ההמלצות שהיא מגיעה בזמן ואפילו מקדימה, אבל אליי היא איחרה ברבע שעה - למרות שבסופו של דבר זה היה ממש לא נורא ... לכן אני מאמינה שאם מישהי ממש לחוצה בזמן ו/או באופן כללי, אז קצת קשה לסמוך על זה ביום החתונה, וזה עלול להיות חיסרון או משהו שצריך להיכנס בשיקולים. מחיר: 600 הערות לגבי המחיר: מדהים ביחס לתמורה!!!