את הדי ג'יי סגרנו לאחר שישבנו עם לירון - ופשוט התאהבנו ממבט ראשון. הבנאדם קלט אותנו תוך 5 שניות והתחיל להשמיע לנו את הפלייליסט האישי שלנו בלי שהיינו צריכים לומר מילה. למרות שהלכנו על כיוון "לא שגרתי" (מסיבת חנונים עם מלא אולדיז וטראש פופ וכמעט בלי מזרחית) לירון ואלרואי רק עודדו אותנו וגרמו לנו להרגיש כאילו זו הולכת להיות מסיבת השנה (וזו אכן היתה - מי שלא ראה את דודה רחל מענטזת עם החברים מהצבא לצלילי "קוקו ג'מבו" לא ראה שמחה מימיו).
אלרואי היה אמור להיות הדי ג'יי שלנו באירוע, וגם נפגשנו איתו פעמיים לפני האירוע כדי לבחור שירים ולקבל החלטות. לצערנו מסיבות אישיות שלו הוא לא יכול היה להגיע ביום האירוע, אבל נשארנו בידיים טובות - לירון היה הדי ג'יי שלנו בסופו של דבר (עוד אחד מהיתרונות של אופוריה - פשוט אי אפשר ליפול, כי הם מגבים זה את זה!).
היתה מסיבה מטורפת - בדיוק לפי הטעם שלנו! היא נגמרה רק כשרצינו (הכלה עוד רקדה לבד על הרחבה עם שלושה חברים ואבי החתן במשך כעשרים דקות).
היה פשוט כיף, אמון מוחלט - אנחנו נתנו כיוונים כלליים והם פשוט קלטו אותנו במקצועיות ובכיף גדול....
אהבתי: את המקצועיות, הכיף בעבודה איתם, הגיבוי אחד של השני בקרב הדי ג'יים, האמון בספקים ... הערות לגבי המחיר: דיל דרך ה"קיו"