בפעם הראשונה שהלכנו ל 'ג'קסון תכשיטים' קיבלנו יחס מופתי - למרות שהחנות הייתה עמוסה התייחסו אלינו בסבלנות ובמהירות. מצאנו טבעות וסגרנו מחיר של 750 ש"ח על שתיהן. עד כאן הכל סבבה.
אמרו לנו שלא מוכרים טבעות מהתצוגה וצריך לחכות שבועיים לטבעות חדשות. שילמנו 500 ש"ח מקדמה והלכנו. מאז זה הפך לסיוט. רק אחרי כמעט שלושה (!!!) חודשים הטבעות היו סופסוף מוכנות וכשהגענו לקחת אותן דרשו מאיתנו עוד 700 ש"ח! סה"כ במקום 750 הם בקשו 1200!!! לא עזר לנו גם כשהבאנו את אחד האחים המנהלים את המקום והזכרנו לו שהוא זה ששקל את הזהב ואמר את המחיר. הוא התנער מכל מה שאמרנו והתייחס אלינו בזלזול שגובל בחוצפה. בנוסף, את הטבעת שלי הם עשו קטנה מידי וכשהתלוננתי אמרה לי המוכרת את המשפט הכי מטומטם ששמעתי: "זה לא קטן, זה הסוג של הטבעת". כשהחלטנו בסוף לקחת רק טבעת אחת אמר לנו האח השני "כל אחד פה חושב שהוא מישהו".
לסיכום: שירות נוראי, מחיר גבוה בהרבה מהמחיר הראשון, וחוסר כבוד בסיסי לבני אדם - לא כל שכן ללקוחות. ההמלצה שלנו: להתרחק! לא להתפתות להמלצות מפעם ולמחירים הזולים. ראו הוזהרתם!...
אהבתי: את הסיפורים של אבא של האחים שמנהלים שם. הבנאדם בעל דמיון פורה ללא ספק. הוא טוען שהוא מפסיד 6 ש"ח על כל גרם זהב שהוא מוכר. אז למה הוא מוכר? ובכן, הוא עושה מצווה. כמו כן יש לו 3 בתי תמחוי בתל אביב, בשבתות הוא מחתל קשישים בבתי אבות ובחגים הוא לוקח את הבנים שלו והם הולכים לנגן בגיטרות בבתי חולים. ממש אנשים טובים למופת. איך אומרים- אבכי עליך! לא אהבתי: מה יש לאהוב??? מחיר: 1,200 הערות לגבי המחיר: תלוי במצב רוח של המוכר