התחתנו בנאות קדומים, קטלית הינה קייטרינג הבית במקום. בנוסף יש אפשרות לשדרג גם לקייטרינג נוסף שנקרא פרה פרה, אשר לוקח את הבשר (אנטריקוט, צ'וריסוס וקבב) ומכין אותם ע"ג גריל ושיפודים ענקיים עם כל השואו של האסדו. (כל השאר שייך לקטלית). מאחר ולא התלהבנו מהבשר שהוגש בטעימות, הלכנו גם על השדרוג. ממה שהבנו וביררנו השילוב היה מוצלח ואנשים מאוד נהנו מהבשר (לנו כקרניבורים היה חשוב שהבשר יהיה מאוד מוצלח). אנחנו מודעים לכך שלא מדובר בקייטרינג גורמה כדוגמת טעם וצבע או מזל טלה, אבל ביחס למחיר התמורה היתה די הוגנת (למרות שגם הם לא מאוד זולים)
כמה דברים שבכל זאת הפריעו לנו:
1 הפרגית היתה מתובלת ומומלחת בצורה יוצאת דופן. אי אפשר היה לאכול
2 האורז היה יבש למדי.
3 היין שהציעו לנו בעסקה היה כ"כ גרוע, שהתחושה היתה שנתנו את היין הכי גרוע ע"מ לאלץ אותך לשדרג. כמובן שמחיר השדרוג לא הגיוני בעליל. אנחנו קנינו יין אדום בעצמנו במחיר סביר הרבה יותר.
4 נציג פרה פרה ניגש אלי, הכלה, ביום האירוע עצמו וביקש שאדאג לטיפ לעובדים שלו. קצת חוסר טאקט! אם צריך להשאיר טיפ אני אשאיר גם אם לא יבקשו ממני.
5 חוסר התאמה בין הטבלאות ששלחנו עם חלוקה לשולחנות לחלוקה בפועל. ראו פירוט בחוו"ד שלנו על נאות קדומים.
אהבתי: האוכל בכללותו קיבל תשבוחות, בעיקר הבשר. בנוסף: מיקום הגריל המרכזי בכניסה ליד עמדת הפתקים. כך לא ניתן להתעלם מריח הבשר הצלוי כבר מהקבלת פנים, ואנחנו אוכלים הרי עם כל החושים. בנוסף, למשפחה היתה מלצרית צמודה שפינקה אותנו- החל באוכל לכל המשפחה לפני שהגיעו האורחים וכלה במים שהגישה לי על רחבת הריקודים. למלצרית שלנו קראו נטע והיא היתה מדהימה. אהבנו את השירות הזה של הקייטרינג לא אהבתי: חלק מהמנות לא היו מוצלחות, היין גרוע, מנהל האירוע לא השתלט על הבלגן בשולחנות מחיר: 280 הערות לגבי המחיר: כולל פרה פרה, דיל עם נאות קדומים