דף הבית   >   נותני השירות   >   ורד ספיבק "בית של איפור"   >   חוות דעת של פנדה

חוות דעת על ורד ספיבק "בית של איפור"

פנדה
כתבתי עוד חוות דעת אחת
וואו..! אני אפילו לא יודעת ממה להתחיל... זה החלק שבהחלט עשה לי את היום, היה כ''כ כיף להתארגן בסטודיו, הצוות מקסים וסופר-מקצועי וגם באחד הימים היותר עמוסים ולחוצים קיבלתי תשומת לב מלאה ויחס אישי. ורד ואודי המדהימים קלטו אותי ואת הסגנון שלי ועשו אותי יותר יפה ממה שיכולתי לדמיין... ותוך כדי גם הרגיעו, הצחיקו ווידאו שאכלתי.. ופירגנו החמיאו ונתנו את ההרגשה הכי טובה בעולם. אני ביישנית ועדינה, ולא מתאפרת ביומיום, ואני-ובייחוד בן זוגי- חששנו מעניין האיפור והתסרוקת וממראה מלאכותי ושונה ממי שאני, אבל כל החששות התבדו ובגדול, והחתן אפילו ביקש לפגוש את מי שעשה אותי כ''כ יפה... האיפור היה עדין ומאוד מחמיא, התאים גם ליום (החופה תוכננה לשקיעה כך שהכל התחיל מוקדם) וגם לערב, החזיק מעמד עד הסוף -ושרד את הלחות של הים וגם קצת דמעות... גם התסרוקת נראתה טבעית אבל "נסיכתית" ומרשימה, בגלל הלחות של הים השיער היה בהתחלה אסוף ואח''כ שיחררתי את הסיכות לתסרוקת חצי פזורה, ככה שבעצם היו לי שתי תסרוקות מקסימות. אמרו לי שנראיתי כמו נסיכה..ובאמת הרגשתי כזו.
גם אחותי התארגנה יחד איתי בסטודיו, וגם היא זכתה לתסרוקת מקסימה ואיפור מדהים ומחמיא, שהחזיקו עד הסוף (:
אני ממליצה מכל הלב! והמון המון המון תודה!!!
רוני.
אהבתי: באמת שהכל...
לא אהבתי: לא היה דבר כזה.