רציתי שמלה מיוחדת, שתהיה נעימה ונוחה (ושאוכל ללכת בקלות לשירותים במהלך הערב..)-ובמחיר לא גבוה (לא רציתי להוציא אלפי שקלים על שמלה לערב אחד).כשהגיע הזמן להתחיל לחפש היה ב"נעמה בצלאל" סופ''ש של sale על שמלות כלה, והחלטתי ללכת להציץ, כדי להתחיל להיכנס לאווירה... ומצאתי את השמלה שלי. קצת חששתי לקנות את השמלה הראשונה שראיתי, ובלי חוות דעת נוספת של המשפחה, כשבגלל הsale היה סיכוי שהשמלה לא תישאר, בסופו של דבר רחלי המקסימה שמנהלת את הסניף וראתה את חששותי פתרה את הבעיה ונתנה לי כמה ימים במהלכם אוכל להתלבט עם השמלה בבית ולהחזיר במידה שאתחרט. כמובן שלא התחרטתי.. השמלה מקסימה וקיבלתי עליה המון מחמאות בחתונה, היה לי נעים ונוח איתה מאוד. גם תכשיטים מקסימים להשלמת המראה מצאתי בחנות, הכל היה מוצלח יותר משדמיינתי, ובלי לכתת רגליים באינספור חנויות ומדידות.. איזה כיף! כשהגעתי למדידות ותיקונים בסטודיו המקסים, גם אמי ואחותה מצאו שמלות לחתונה, ושלושתינו לבשנו "נעמה בצלאל"..
המון תודה!! רוני....
אהבתי: את השמלה (כמובן) ואת השירות המצוין והיחס הנעים, גם מרחלי בחנות וגם מהצוות בסטודיו ומאורה התופרת המקסימה. לא אהבתי: את המחיר היקר של ההינומות (מעל 500 ש''ח). מחיר: 2,450 הערות לגבי המחיר: כולל תשלום על תיקונים בסטודיו,שמלה מקולקציה חדשה (לא בsale), לקניה.