דף הבית   >   נותני השירות   >   קולוניה כפר אירועים   >   חוות דעת של טניה וארטיום

חוות דעת על קולוניה כפר אירועים

טניה וארטיום
טוב
סגרנו עם שמיים כחולים אחרי שהיינו שם בחתונה מאוד מוצלחת של חברים שלנו, ובדקנו רק עוד מקום אחד מלבדם.הצעת המחיר הייתה מצוינת וקיבלנו בתמורה המון. אין ספק שהמקום עצמו שיחק תפקיד חשוב בהצלחת האירוע שלנו, אורחים אומרים לנו שזאת החתונה הכי טובה שהם היו בה וזה יותר ממחמם את הלב.המקום מהמם, גן קסום, החופה ממוקמת בין מפלי מים, יש דשא ופינות ישיבה, האולם השקוף נותן הרגשה שלמרות שהמקום ממוזג - אתם עדיין בתוך הגן. ראינו במו עינינו איך שוטפים את כל הזכוכיות בצהריים.האוכל היה מאוד טעים, קבלת פנים מפוארת, המון עמדות, מבחר עצום לכל טעם.שידרגנו לבר קינוחים - מבחר של עוגות וקינוחים שמילא את רחבת קבלת הפנים בסוף האירוע - זאת ממש הפתעה נעימה לאורחים. הסטייק הוא מנת הדגל של שמיים כחולים, וגם הדג במנת הביניים היה מצוין. אני טעמתי את המנה הצמחונית והיא גם הייתה בסדר גמור. הקשר שלנו עם ההנהלה - יגאל ועם מנהל האירועים הראשי היה מצוין. גם אנחנו וגם ההורים שלנו היינו בקשר איתם בטלפונים האישיים שלנו, הם גילו גמישות והדרכה, באמת היו הכתובת לכל טענה. קיבלנו תוספות ללא תוספת תשלום כשביקשנו וגם כשלא ביקשנו - צ'ופרים.שידרגנו את החופה במחיר לא גבוה עם מעצבת הבית - מלני, רק שהחופה התעכבה וחלק מהנרות כבר כבו - היה צריך לחדש אותם. המחיר כולל עיצוב בסיסי של האולם, שבשבילנו היה מספק, בחרנו את הצבעים.מנהל האירוע בפועל - שלומי, תקתק את האירוע שלנו ועזר לנו ולהורים מה קורה ומתי, הכל תקתק. בתחילת האירוע היה חם באולם, אך זה טופל. התאורה הייתה מצוינת, בסופו של דבר הבקשות שלנו התקיימו....
אהבתי: את האוכל, את השירות של יגאל בעיקר וגם איציק. את המוכנות. את הרמה של המקום, את התמורה המעבר למחיר.
לא אהבתי: - את אופן התנהלות הפגישה עם התאורן - אייל, ובעצם בכלל את העובדה שחייבים לקחת את חברת התאורה וההגברה של המקום, שזה בוודאי מוזיל את העלויות אך מאפשר לנותני שירות התאורה וההגברה להתנהג כמובן מאליו כלפי מזמיני האירוע, דבר שהרס מעט את חוויית השירות הכללית שקיבלנו מהמקום. - את זה שבסוף האירוע עשו לנו פרצופים לגבי הטיפ.
מחיר: 205
הערות לגבי המחיר: אמצע מאי, יום לפני ערב חג, גן תפוז