דף הבית   >   נותני השירות   >   אופוריה - לירון ומוש - מרגישים מוסיקה!   >   חוות דעת של טניה וארטיום

חוות דעת על אופוריה - לירון ומוש - מרגישים מוסיקה!

טניה וארטיום
אני לא יודעת מאיפה להתחיל. מוש הוא אוצר, פשוט אוצר שהיה לנו את המזל למצוא בדרך לחתונה שלנו. האורחים שלנו היו כל כך מגוונים והבקשות והטעם האישי שלנו כל כך ספציפי שכבר היינו נואשים. אבל לא התפשרנו על הדבר שהיה לנו הכי חשוב בחתונה ואחד מהדברים שמחברים בינינו - המוסיקה. מוש היה האיש שלנו מהרגע הראשון, הוא השלים את הרעיונות שלנו ותרם המון מהידע והמבחר אינסופי שיש לו במוסיקה, גם בידוע ובמפורסם וגם באלטרנטיבי, התפלאנו שכמעט ולא הצלחנו להפתיע אותו עם להקות השוליים שאנחנו אוהבים. עם זאת היה חשוב לנו שהחתונה שלנו תיהיה מסיבה לכל האורחים, ומוש ידע לעשות תבשיל מכל הבקשות והקהל שלנו, המבוגרים היו סופר מרוצים, החברים רקדו נונסטופ ואנחנו קיבלנו את המסיבה של החיים שלנו.לא שמענו דבר מהנדושים ובכל זאת היה כל כך שמח ומהנה לכולם.מוש גם צ'יפר אותנו בקליפים חיים על המסכים של הופעות חיות וזה הוסיף עוד פן של ייחודיות וחשיבות ענק למוסיקה בקשר ובאירוע שלנו.חששנו לעזוב את הרחבה ולהצטלם עם האורחים בשולחנות, אבל הרחבה הייתה מלאה גם כשלא היינו שם!
חברים ומבוגרים אמרו שזאת החתונה הכי טובה שהם היו בה.
אהבתי: את הבקיאות של מוש בכל הסגנונות, את הזמינות במייל, את ההרכבה הסופר מקצועית ויצירתית של הפלייליסט שלנו, סגנונות שונים ומגוונים פשוט זרמו אחד לתוך השני. לא היה רגע מת.את קריאת הקהל, את זה שבסוף החתונה קיבלנו את האפטר פרטי שלנו.את זה שהיה לנו חלק רב בבחירת השירים ומוש שילב את הכל בצורה מושלמת.
לא אהבתי: את זה שהיינו חייבים לסיים כי אף אחד כבר לא עמד על הרגליים >:)
מחיר: 5,000
הערות לגבי המחיר: אמצע מאי