את התהליך עם גיא התחלנו מתחושה של "חוסר ברירה", אבל עד החתונה שנינו הרגשנו שאם היינו צריכים לעבור הכל מחדש- היינו עדיין בוחרים בחתונה חילונית-יהודית, עם גיא אורן כעורך טקס!
כל התהליך לפני הטקס היה מאוד נעים ומיוחד. גיא הדגיש בפנינו שוב ושוב שהחתונה הזו היא שלנו, ואנחנו צריכים להרגיש בה הכי נוח שאפשר! בעיניו- משמעות טקס החתונה הוא טקס חגיגת האהבה שלנו, ולכן היה לו חשוב להכיר אותנו, ולשמוע את "הסיפור" שלנו, על שלל פרטיו- ככה שהקטס יהיה של "ורד וויקטור" ולא סתם שבלונה של "חתן כלה".
בסופו של דבר, טקס החתונה שלנו זכה להמון מחמאות! והאורחים אמרו שזה הטקס הכי מלא תוכן ומשמעות שהם היו בו. אבל בשביל שנינו הדבר החשוב ביותר הוא שהטקס באמת הרגיש "שלנו", והיתה בו התחייבות כנה ואמיתי שלי אליו, ושלו אלי.
מומלץ בחום! ...
אהבתי: שנינו סטודנטים שגרים בבאר שבע, דבר שהקשה מאוד על הפגישות עם הספקים השונים בחתונה,גיא, לעומת השאר, הראה גמישות רבה, ונכונות להפגש איתנו *בדרום* במקום שיתאים לכולנו- ללא תשלום נוסף.(בניגוד לעורכי טקס אחרים איתם דיברנו, שגבו תשלום נוסף על כל פגישה במקום שהוא לא הבית שלהם..) מחיר: 1,400 הערות לגבי המחיר: מחיר ממוצע בתחום