מעצבת השמלות היחידה שבאתי אליה. באתי להתרשמות כללית, ופשוט התאהבתי! לא הייתי צריכה לראות עוד מקומות. סגנון השמלות של איילה הוא קלאסי ועדין, ויחד עם זאת- מיוחד ושונה. אני אישית לא אוהבת שמלות קצפת, וחיפשתי משהו "פשוט ויפה"- וזה מה שמצאתי אצלה.
השמלה שלי זכתה לאינספור מחמאות! עד עכשיו, למעלה מחודש אחרי, עדיין אומרים לי שהשמלה הייתה מהממת, ומדהימה, ו"איפה מצאת שמלה כזאת?? זה מחו"ל?"
שלא לדבר על זה שאיילה בחורה מאוד נחמדה, והיה ממש כיף לבוא למדידות (: גם במהלך המדידות, היא ידעה מה להוסיף / לשנות כדי להתאים את השמלה אליי, ולהפוך אותה לאפילו יותר יפה ממה שהיא היתה בהתחלה!...
אהבתי: סגרנו על שמלה מוכנה מהקולקציה, ואיילה היתה אמורה רק לתפור מחוך חדש- שיתאים לי.במדידה השנייה, איילה אמרה לי שהחצאית הקיימת מעט דהויה, והיא מעדיפה לתפור לי את כל השמלה מחדש!!! (בלי תוספת מחיר!)רק אחרי שהיא אמרה את זה ראיתי שזה נכון..אין, היא פשוט מקסימה!! לא אהבתי: בחרתי בשמלת מחוך.המחוך עצמו היה מאוד רך ונעים, אבל עדיין מחוך.מה שאומר שברגעים שבהם מרוב התרגשות הלב דפק בטירוף, וקצב הנשימה עלה- היה לי קשה לקחת נשימה עמוקה. מחיר: 3,500 הערות לגבי המחיר: שמלה מוכנה מהקולקציה, לקנייה (לא השכרה)