רוג'ום היא פשוט חברה מדהימה.
הכרנו את יואב קודם לכן, וגם היינו בחתונות של רוג'ום, ושמענו ביקורות מצוינות מחברים שהתחתנו דרכם, אבל לא יכולנו לדמיין כמה כיף יהיה לתת לרוג'ום לעשות לנו את כל החתונה. אפשר לקחת אותם רק כחברה להפקת החתונה, או רק כקייטרינג, אבל אנחנו פשוט נתנו להם לעשות את הכל בחתונה, והם היו פשוט מושלמים.
עוד הרבה לפני שהיינו סגורים על עצמנו, רוג'ום לקחו אותנו אישית. יואב לקח אותנו לסיור מקסים והראה לנו עשרות פינות נסתרות לחתונה בטבע, שאפילו אנחנו, שמטיילים המון, לא הכרנו אותן. גילינו שלמרות שרוג'ום יודעת לעשות אירועים גם באמצע שום מקום, היא יכולה להיות מצויינת גם כחברה להפקת אירועים במקומות יחסית מסודרים, ולבסוף בחרנו יחד את האמפיתיאטרון הרומי העתיק בבית גוברין. אורנה הכינה עבורנו שלל אפשרויות לקייטרינג, ולבסוף, לאחר שהטעימות של הקייטרינג של רוג'ום (בניצוחם של השפים אושיק ושושן המופלאים) היו הטעימות ביותר, החלטנו לתת לרוג'ום גם את מלאכת הקייטרינג, מה שהסתבר כאחת ההחלטות המוצלחות - האוכל בחתונה היה פשוט מדהים. בחודשים שלפני החתונה אורנה ויואב עבדו ימים כלילות על האירוע: האוכל, ההגברה, ההדברה, התאורה (בעזרת יניב התאורן שנתן שם עבודה של כמה ימים טובים...), הבמה, האלכוהול, השירותים, ההסעות, הקפה, השילוט - הם פשוט תקתקו את כל ההכנות והשאירו לנו רק את הכיף שלפני החתונה.
ביום החתונה, רוג'ום היו פשוט מושלמים. הם הגיעו לאתר לפנות בוקר, ועיצבו את האמפיתיאטרון בצורה מקסימה, יפה יותר מכל האירועים שראינו במקום. רוג'ום מתמחים בפינות ישיבה קסומות, והם הוסיפו שבילי אבן מסומנים, כדי חרס, פרחים, כדורי זכוכית צבעוניים ותאורה שלא הייתה מביישת סרט משובח. במהלך החתונה, הם הצליחו ליצור מצב שבו הכל עובד כמו שצריך, והכל מתקתק, אבל הצוות לא מפריע בשום דבר, ופשוט נותן לדברים המהותיים באמת באירוע (החופה, ההופעות) לקרות. הם עיצבו את החופה, שהיתה יפיפיה, עם מקום לכולם, הם דאגו שלא יהיו תורים, המנות היו פשוט נהדרות, עם מגוון עצום של אוכל מיוחד, הריקודים היו מצוינים, הם דאגו להסעות עבור משפחה ואורחים שהיו זקוקים לכך, והיה אירוע כל כך מוצלח שגם העובדים שלהם לא יכלו להתאפק וכולם באו לרקוד בסוף...