התחתנו בבלוודר ב-1.7.09. את החתונה ארגנו צ'יק צ'אק ולכן היה לנו נחמד כל כך שהצוות המנהל של האולם סייע לנו לפתור נושאים שקשורים לאירוע על סמך הניסיון שלהם. החתונה עצמה היתה מדהימה. החופה שם מדהימה, ובניגוד לחלק מהמקומות שהיינו בהם באירועים והחופה היתה מוגבהת, כולם יכלו לראות את החופה בלי שהצלמים הפריעו ובלי להזדקק למסכים. אהבנו את העיצוב הבסיסי של החופה שהופך מיוחד בשל גשר התאורה המגניב ואת העיצוב של השולחנות כי אנחנו לא מחובבי ההפרד ומשול, ולכן לא היינו צריכים להשתמש בשירותי עיצוב, וזה היה ממש נחמד בהתחשב בעובדה שתקציבנו היה דל מלכתחילה. העיצוב עצמו של המקום היה משגע ממש מבחינתנו וראו שמשמקיעים שם ביצירת אווירה ובניקיון.
כשהגענו בהתחלה למקום חששתי כי קראתי ביקורת על שירותים לא נקיים וכו', אבל המקום היה מצוחצח וריחני בפעם הראשונה שבאנו אליו כמו גם ביום החתונה. האוכל היה מצוין ושלחו איתנו הביתה את המנות הרזרביות מכיוון שמהתרגשות לא הספקנו לאכול כלום. האורחים אמרו שהמקום היה נעים מאד והאוכל בקבלת הפנים ובערב היה טעים....
אהבתי: את היחס והמראה של האולם מבפנים לא אהבתי: שהכניסה היא דרך אזור תעשיה וקצת פחות נעים להגיע לשם בלילה.