על איפור הכלות: אמירה הגיעה אלי הביתה לפני הזמן שנקבע, כיוון שהיה חשוב לה לא לעכב לנו את הצילומים. היא שאלה אותי האם אכלתי ושתיתי כבר והתעקשה ממש שאכניס משהו לפה לפני שאנחנו יוצאים לחלק האינטנסיבי של היום, התעקשות חכמה בהתחשב בכך שמאותו רגע עד סוף הערב לא טעמתי דבר. אמירה הגיעה עם תיק ענק מלא בחומרי איפור ועם השרטוט שהיא ערכה באיפור ניסיון, ואפרה אותי לפיו. בניגוד לאיפור ניסיון שהיה ארוך, אמירה תקתקה את האיפור (עד כמה שאפשר כיוון שהיא יותר מקפידה ממני על שלמות, דיוק וסימטריה) והיתה מקסימה כל כך לאורכו. היה לי נעים מאד להתאפר אצלה על אף שבדרך כלל אני נבוכה מאד כשמתכלים עליי כל כך מקרוב על הפנים. האיפור יצא כל כך מדהים כשכאני מסתכלת בתמונות אני תוהה האם זו באמת אני - כל הצלקות והכוויות טושטשו כל כך שלא רואים אותם כמעט, העור נראה הכי חלק שהוא היה מאז הפיגוע ואני הרגשתי באמת כמו נסיכה ולא כמו פאנטום האופרה. בזכות האתר עשינו המון בחירות חכמות של ספקים, אבל ללא ספק, אמירה היא הבחירה החכמה ביותר שעשיתי! במחיר כזה זו ועם עבודה מדהימה כל כך זו טעות לקחת כל מישהי או מישהו אחר.
על איפור הניסיון: הייתי אתמול אצל אמירה בבית יחד עם אמא שלי. אמירה התחילה בלשאול אותי שאלות לגבי העור שלי ובחנה אותו היטב. זה היה קטע קצת מביך, אבל אני שמחה שהיא עשתה את זה ולא נחפזה לאפר אותי בלי לברר את כל מה שצריך מראש. אחר כך היא הראתה לי את האיפור המקצועי שלה והסבירה לי עוד קצת על האיפור הזה. לאחר שאלות נוספות בנוגע למראה השמלה, ההעדפות שלי באיפור (צבעים, כמות והאם אני מתאפרת וכאלה) היא התחילה לאפר אותי. אמירה נורא נעימה באישיות וכמאפרת והתמכרתי לתחושת המברשות שלה שרחפו לי על הפרצוף. הרגשתי שאני סומכת עליה ב-100% על אף כל החששות שהיו לי מאיפור, וכשהסתכלתי במראה הייתי בשוק לראות את הפנים שלי. נראיתי הרבה יותר מדהים ממה שחשבתי שאפשר להוציא מהפנים שלי. כמובן שבו ברגע הודעתי לאמירה שתשריין את התאריך שלי.מרוב שאהבתי את האיפור נשארתי איתו עד הלילה, והדהים אותי שהוא נשאר כל כך הרבה שעות אפילו שאמירה לא השתמשה בחומרים המקבעים שהיא הבטיחה להשתמש בהם בחתונה....
אהבתי: את היחס הנפלא, את העבודה המקצועית, את החומרים שלא הציקו לעור הפנים הבעייתי שלי, את המחיר השפוי - בקיצור את הכל! את המקסימות שלה וההרגשה שהיה לה אכפת באמת ממני, את האיפור שנשאר כל הערב, את הפנים החלקות שנהיו לי, את הדרך שבה האיפור השתלב בכל הוק הכללי - בקיצור, הכל!!! לא אהבתי: שהיה צריך להוריד את האיפור :( מחיר: 500