דף הבית   >   נותני השירות   >   פוטו גדי   >   חוות דעת של אור&רמי

חוות דעת על פוטו גדי

אור&רמי
באופן כללי אנחנו מאד מאד מרוצים. בדיוק ב14:00 כפי שקבענו הגיע פרנק לסלון הכלות והחל בצילומים, משם יצאנו לצילומים מקדימים ואפילו כשהלכתי להחליף את הזר המזעזע שקיבלתי הצלם עקב אחרינו ותיעד את הכל.במקדימים הגיע גם גדי והיה ממש כייף. היתה לי בראש תוכנית לצילומים בלי חיוך, אבל בפועל גדי ופרנק כל כך הצחיקו אותנו שבכל התמונות יש לנו חיוך מטורף וביקצור, מזל שיש לנו אוזניים.כשהגענו לאולם חיכה לנו שם כבר צוות חדש, רועי הציג את עצמו וליווה אותנו כל הערב, בכל מקום שהסתכלתי, היתה מצלמה. אני לא יודעת אם אני מדמיינת או לא אבל נראה לי שגם בשיא החתונה גדי פתאום הופיע לבדוק מה קורה.כבר יום אחרי הארוע קיבלנו דיסק עם התמונות לבחירה ולמחרת כבר הודפסו רוב התמונות וקיבלנו אותן באלבומים.עדיין לא ראיתי את הוידאו אבל התמונות סטילס פשוט יפייפיות. בצילומים המקדימים הזעתי מאד מהחום ומההתרגשות והייתי נורא מודאגת מאיך שזה יצא בתמונות. התמונות יצאו מדהימות ואני לא יודעת מי אצל גדי אחראי לזה אבל כמעט בכל התמונות תיקנו את ההברקה על הפנים שלי.

עדכון: קיבלנו את הוידאו, פשוט תענוג, החברה בפוטו גדי יודעים בדיוק מה הם עושים!!!
אהבתי: המקום מתוקתק, היחס טוב והחברה הם אנשים שנעים להעביר איתם יום כל כך מיוחד.
פוטו גדי
2.8K