אם יכולתי, הייתי נותנת להם 10 כוכבים וזה למרות שאני עושה את השמלה במקום אחר. נינה היתה המקום הראשון שראיתי ומבחינתי, הייתי סוגרת במקום. היחס היה נפלא, גם של נינה וגם של דני, הייתי רגועה ושמחה ונינה זרמה עם כל הרעיונות שלי. אמא שלי שכנעה אותי לסגור במקום שנמצא ממש מאחורי הבית שלי כדי לחסוך זמן ונסיעות בתקופה שהיא לחוצה ממילא. במקום שסגרתי הייתי מאד לא מרוצה והתקשרתי לנינה, חודש וחצי לפני החתונה והסברתי לה מה קורה. נינה בדקה וחזרה אליי ואמרה שאם ארצה היא תקבל אותי בשמחה ותתפור לי שמלה אבל ביקשה ממני לנשום עמוק ולהרגע, ללכת ולנסות שוב איפה שסגרתי כי יש סיכוי שלמרות הכל תצא שמלה יפה. עצם הידיעה שיש לי לאן ללכת במידה ואבטל שם עזרה לי מאד, הגעתי שוב לסלון שסגרתי בו ואכן, המצב השתפר בעשרות מונים והיתה שמלה מוצלחת.
אין לי מילים למעט אלף תודות לנינה על הכל, על הסבלנות להרגיע אותי אפילו שסגרתי במקום אחר ובכלל, על מי שהיא. אין ספק שהיא תמשיך להיות ההמלצה הראשונה שלי בכל פעם שישאלו אותי....
אהבתי: שנינה פירגנה גם לסלון שסגרתי בו והתאכזבתי בהתחלה, את היחס החם והרגוע שקיבלתי שהייתי שם. לא אהבתי: לא אהבתי את זה שלא סגרתי עם נינה. מבחינתי החוויה איתה היתה יכולה להיות מושלמת. מחיר: 7,200