דף הבית   >   נותני השירות   >   נינה דבש (סטודיו נין-דן)   >   חוות דעת של לא קלה

חוות דעת על נינה דבש (סטודיו נין-דן)

לא קלה
טוב
דעתי מעורבת. היה קצת בלאגן וחיכנו הרבה פתאום גם באה כלה ב"תורי" שיהיה במזל. קיבלנו מנינה שובר של קפה בגרג שנמצא לידה. היה נחמד. משומה? בניגוד לכל חוות הדעת כאן, נינה היתה קצת חסרת סבלנות כלפי אחת החברות שלי.
מדדתי אצלה את אחת השמלות שהכי אהבתי (החברות פחות, אבל היי זאת החתונה שלי). נינה לא שיתפה פעולה עם ההומור והערות שלנו. אבל בנינו בתא המדידה הרגשתי שהיא נחמדה מספיק, והשמלות יפות, ומיוחדות. באתי במיוחד בגלל המלצות מכלות לא קלות אחרות. המחיר קצת מעל לתחום הרצוי בשבילי, אולי אם הייתי באה עם אנשים אחרים האווירה היתה אחרת, אני רק יכולה להגיד שנינה יצאה מהחנות שלה לפני שאנחנו הלכנו. כאילו היא קיוותה שאנחנו לא נסגור איתה? אולי היא נעלבה או התרגזה מהחברה שלי שלא אהבה את השמלה? אין לי מושג משהו לא בידיוק הסתדר שם, אבל השמלה היפה שלה (דגם אנה קרנינה) עדיין בראש שלי - ואני בהחלט שוקלת אותו ועל אף החריגה המטורפת בתקציב שלי.
אהבתי: את הדגם, את הכנות והאמתית של נינה שאמרה לי ללכת ולחשוב מה עושה לי חם בלב לדבריה , ושהיא לא לחצה עליי לסגור אצלה כמו שעושים במקומות אחרים.
לא אהבתי: ניהול זמנים לוקה (לא יודעת מי אשם היא טענה שהכלה מאחרת ?) , היתה קצת חסרת סבלנות לנוכח העובדה שהיתה יותר מדעה אחת לגביי הדברים.
מחיר: 6,500
הערות לגבי המחיר: חדשה להשכרה