בסדרת הכתבות "על השולחן" משתף אתכם צוות MIT4MIT במנות המלהיבות ביותר שמוגשות היום באולמות או גני אירועים, יחד עם השפים ואנשי המקצוע שמלווים את המנות משלב המחשבה, דרך שלב הייצור, ועד שלב ההגשה והמחמאות.הפעם שוחחנו עם שפים בארבעה מקומות יוניקיים ויוקרתיים, שסיפרו לנו על המנות הבולטות והאהובות שלהם (האמת, רק מהשיחה איתם נהיינו רעבים פחד).אז תכינו לכם איזה סנדוויץ' טוב או טרטר סלמון על מצע פירה כמהין, וקחו כמה דקות של אסקפיזם. מתחילים (:
מנת הדגלבית המוכתראודאון – גן אירועים בשרוןהחמאם - יפו העתיקהשמורתה גן אירועיםאולם אירועיםאולם חתונותגן אירועים לחתונהגן אירועיםאוכל לאירועיםאוכל צמחוניקינוחים בחתונהחתונהמתחתנים למען מתחתניםמיט4מיטקייטרינג בראףקייטרינג לאירועיםגן אירועים בשרוןגן אירועים בצפוןמקומות לאירועים קטניםאולם אירועים במרכזגני אירועיםמקומות לאירועים בטבעהפקה וניהול אירועיםהפקת חתונהאולמות אירועיםמקום לאירוע