שמחים שאהבת,
כדי לשמור את הבחירה שלך ולהציג לך תוכן מותאם אישית עליך להתחבר למערכת.
התחברות
תודה, אולי בפעם הבאה.
mitformit
להמשך גלישה באתר
x
הקינוחים שמשדרגים כל חתונה
פאי שוקולד, מקלות צ'ורוס, עוגיות טחינה, טארט לימון - מי מאיתנו לא אוהב את המתוקים שעושים לנו טעים בפה וכיף ענק בחיים? כן, חברים וחברות, כולנו יודעים שעם כל הכבוד לכל האוכל בחתונה שלכם, ההיילייט האמיתי בה קשור בקינוחים. כולם מחכים להם - הצעירים ששוברים את הרחבה, המבוגרים שלא עוזבים את האירוע בלי לטעום משהו מתוק אחרי האוכל, וגם הזוגות המתחתנים שחייבים להכניס משהו לפה אחרי שהלחץ סוף סוף יורד.
| זמן קריאה: 8 דקות
//=$article['displayEngineLikeCount']?>
16.3K
מקריא את הכתבה. הנגן מקובע בתחתית המסך.
הקינוחים שמשדרגים כל חתונה
15
15
מהירות:
כדי להמתיק גם לכם את היום, דיברנו עם ארבעה מהמקומות שעמדת הקינוחים שלהם ידועה בתור אחת ששווה לחכות לה, ואם תרשו לנו לשחק אותה לרגע מגדת עתידות - אנחנו מנחשים שבסוף הכתבה אתם תרוצו למגירת המתוקים לקחת לכם משהו קטן. אז בואו להכיר את הספקים הנפלאים שלנו, שנתנו לנו הצצה מיוחדת לכל האפשרויות הכי מתוקות שיופיעו ביום החתונה שלכם!
האפשרויות הכי מתוקות שיופיעו ביום החתונה שלכם | תמונה: בדולינה - BADOLINA
"באים, מוציאים טלפונים, מתייגים וזוללים"
עמדת קינוחים היום כבר לא יכולה להיות "רק" עמדת קינוחים - היא צריכה להביא איתה שואו אמיתי. כן, בעולם ההולך והמתחדש שלנו כל טוויסט יצירתי הוא מבורך ומעצים את החוויה, וכשמדובר על חגיגה של טעמים מתוקים - זה רק מתבקש להכניס את הטוויסט הזה.
מהסיבה הזו בדיוק החליטו החבר'ה ב"בדולינה" להקדיש לשלב הקינוחים בחתונה את מלוא תשומת הלב, ולהפוך אותה לקרנבל - לא פחות. יחד עם העובדה שבראש צוות המטבח של "בדולינה" עומד השף שגב משה, אתם יכולים להבין כבר בעצמכם שהקינוחים הם ברמה הגבוהה ביותר, בלי שום פשרות. מעיין, הבעלים ואחראית השיווק של "בדולינה", מספרת לנו על החוויה שאף אורח לא שוכח: "אצלנו הקינוחים הם ממש חגיגה. הם יוצאים במגשים מאוד צבעוניים ומונחים לאורך כל הבר הענק שלנו, כשבאמצע עומד כד גדול שממנו יוצא עשן של קרח יבש. כל זה קורה בזמן שברקע מתנגן טרק ממש מרים - Ani Kuni, ועל המסך מופיע וידאו ארט משוגע שאי אפשר להתעלם ממנו. זה עושה אווירה מטורפת באולם. האורחים מגיעים לעמדה, מוציאים את הטלפונים, מצלמים סרטוני וידאו ותמונות ומעלים לאינסטגרם - זה באמת שואו יוצא דופן שאי אפשר לא לשים לב אליו. אצלנו זה הרבה יותר מעוד עמדת קינוחים, זה ממש קרנבל שיש בו קינוחים לכולם - גם לטבעוניים ולנמנעים מגלוטן".
בין קרם ברולה, טראפלס, מוסים ומגוון אדיר של פיצוחים ופירות, מעיין ממליצה לא לוותר על קוקטייל הקיץ של "בדולינה", שעושה טעם מתוק בפה עוד לפני שכל קסם הקינוחים קורה: "אין כמו לפתוח את הארוחה במשקה מרענן, ולכן אנחנו אוהבים להגיש לאורחים שלנו את קוקטייל הקיץ שלנו, שעשוי מאבטיחים טריים כתושים, יחד עם לימונים, ערק, עלי מנטה וקרח גרוס. ביחד הם נותנים שילוב מושלם שאפשר לפתוח איתו את האירוע בכיף, ולגשת לארוחה בשיא התיאבון".
מכירים את התחושה הזו שהבטן שלכם מאותתת לכם שהיא חייבת מתוק ועכשיו? ובכן, מדובר על תחושה שכולם יכולים להזדהות איתה די בקלות, בטח ובטח באירוע ארוך כמו חתונה, שבו מגוון הטעמים לא מפסיק להפתיע. החשקים האלו חייבים לקבל מענה הולם, וב"חוות אלנבי" יודעים לתת תשובה מושלמת לנוסחה הזאת.
"מגוון הטעמים לא מפסיק להפתיע" | תמונה: חוות אלנבי
אופיר, הבעלים של "חוות אלנבי", מספר לנו על תהליך בחירת הקינוחים שמוגשים בכל אירוע, ומגלה לנו מה הסוד שעומד מאחורי כל ביס: "אנחנו ב'חוות אלנבי' יודעים למצוא את הבאלאנס בין קינוחים שמדברים לקהל המבוגר לבין קינוחים שמדברים לקהל הצעיר יותר, שאוהב את המודרני ואת הכאן והעכשיו. מתוך התפיסה הזו בנינו קונספט המבוסס על קינוחי ביס, בו כל אורח ואורחת לוקחים לעצמם את הקינוח שהם אוהבים. יש לנו שילוב של קינוחים חמים עם קינוחים קרים, ככה שכולם יכולים ליהנות מטעמים וממרקמים שונים ומפתיעים".
מריחים את ריח המתוק באוויר? טוב, זה בטח בגלל שאופיר מספר לנו על כמה מהקינוחים הכי שווים ב"חוות אלנבי". אם עדיין לא נפתח לכם החשק למתוק, אנחנו בטוחים שעכשיו יגיע הרגע: "יש לנו פונדנט שוקולד חם עם הפתעה מתוקה בפנים - פעם קוביית קרמל מלוח, פעם פירות יער ועוד. יש לנו קראמבל תפוחי עץ שגורם לכל הקהל המבוגר לחייך. המקרונים שלנו הם שם דבר, עם הצבעוניות המתפרצת והטעמים המתוקים שלהם. יש לנו צ'ורוס דרום אמריקאי עם סוכר, קינמון ורטבים כמו רוטב טופי. קרם הברולה שלנו הוא הצגה של ממש, ומוגש עם טופינגס משתנים. כמובן שאי אפשר לוותר על קינוח דולצ'ה - סאבלה שקדים, קרמל ושוקולד לבן - פצצת מתיקות ששווה את הביס. עוד קינוח שכולם עפים עליו הוא לחמניות באן מטוגנות שמזכירות סופגניות, עם מילוי של חלבה או קרם שוקולד. כל מי שאוכל את זה אומר וואו, זה הכי טעים שיש, וזה עובד מצוין עם המסיבה ברקע והאלכוהול. כמובן שאנחנו לוקחים בחשבון גם את האורחים שנמנעים מגלוטן או מנהלים אורח חיים טבעוני, ויש לנו קינוחים מצוינים גם בשבילם".
פונדנט שוקולד חם עם הפתעה מתוקה בפנים
קראמבל תפוחי עץ
מבחינת סגנונות ההגשה, אופיר מספר לנו שכל זוג יכול לבחור את הדרך שהכי מתאימה לו ולאורחים שלו: "יש לנו כמה סגנונות הגשה שאפשר לבחור מבניהם: האופציה הראשונה היא להכניס עגלת שוק לאזור הריקודים, שעליה מוגשים כל הקינוחים. יש לנו גם מקרר צרפתי יפהפה שבו אנחנו שמים את הקינוחים אחרי קיפול העמדה, ככה שכל מי שפספס או רוצה לקחת לו משהו מתוק לדרך - מוזמן לעשות את זה. אופציה נוספת היא הגשת הקינוחים על ידי המלצרים ישירות לשולחנות האורחים. כמובן שלצד הקינוחים מוגשים אצלנו משקאות חמים כמו קפה שחור עם הל ומגוון חליטות תה, מה שסוגר את חווית המתוק בצורה הכי מפנקת".
נו, כבר לקחתם לכם משהו מתוק מהמגירה? אם עדיין לא, חכו - הנה זה קורה. מי מכם שביקר ב"חוות דרך ארץ" יודע שמדובר על מקום לא פחות מקסום, עם נופי הטבע המשגעים והיופי הפראי של האזור. לצד כל אלו, המקום ידוע גם בשל האוכל המצוין שלו, שמאחוריו עומד קייטרינג "עץ השדה".
בכל הנוגע לקינוחים, שירן מ"חוות דרך ארץ" מספרת לנו על מגוון עשיר שממש קשה לבחור מתוכו, אז מה עושים? ובכן, אתם תהיו חייבים לטעום את הכל: "הקינוחים אצלנו הם חגיגה של שחיתות שמוגשת בשיא הסטייל לאורחים. יש לנו מזנון של 9 מ' שמוצב תחת כיפת השמיים, והכל קורה ברחבת הריקודים עם שואו אחד גדול. המלצרים שלנו יוצאים מהמטבח אחד אחרי השני עם כל הקינוחים בידיים, ומניחים אותם על המזנון בצורה הכי מגרה ומפתה. כל האורחים מיד מסתובבים לראות מה קורה".
כדי להבין את הסיטואציה בצורה קצת יותר מוחשית, חוות דרך ארץ מעבירים לנו דמיון מודרך קצר שגורם לנו לטייל בין כל הטעמים, ולהיפתח לכיוונים הכי יצירתיים של הקולינריה המתוקה: "תדמיינו לעצמכם בוצ'ר עץ ארוך ויפהפה, כשכל קינוח מונח עליו בין שברי בראוניז, זילופי קרמים, פקאנים מסוכרים, עוגיות טחינה ביתיות, טארטלט לימון ופירות יער, מקרונים צבעוניים, טראפלס ויסקי, קאפקייקס בננה-פקאן ופחזניות וניל בציפוי קרמל. כל זה עוד לפני שדיברנו על הקרואסונים שלנו, שמגיעים במילוי פיסטוק ובזילוף סירופ שקדים, פטיפורים כמו סניקרס או עוגת אוריאו, סירופ שוקולד חם שמוגש בעמדה, מגדל קצפת עם מרנג, פטל וסוכריות, ומי שמעוניין יכול להוסיף לכל זה גם כרכרה מטורפת של פירות העונה. דרך העמדה הכל כך מגוונת שלנו אנחנו מצליחים להעניק חוויה טעימה לכל האורחים באשר הם, בין אם הם אוכלי כל ובין אם הם נמנעים ממאכלים מסוימים. 'עץ השדה' התחילו את דרכם בתור קייטרינג טבעוני, אז הם לגמרי מבינים את הצורך בהתאמת הקולינריה לכולם. אנחנו ו'עץ השדה' מקבלים המון תגובות מטורפות על האוכל, ובפרט על הקינוחים ששומרים על רמה סופר גבוהה".
ב"פולגה" אוהבים לעשות לכם שמח. במקום תוכלו למצוא גם אולם אירועים וגם גן אירועים, לבחור בחבילת הכל כלול ולהגיע כמו אורחים לאירוע של עצמכם, ולא פחות חשוב מכל אלו - ליהנות מהקינוחים המטורפים של המקום.
דיברנו עם ליאן מ"פולגה" על כמה אפשרויות מתוקות במיוחד, שיהפכו את שלב הקינוחים בחתונה שלכם לכזה שהאורחים שלכם ידברו עליו במשך הרבה מאוד זמן אחרי האירוע: "את הקינוחים שלנו אנחנו מוציאים לפי בקשת הלקוח - או למרכז השולחן, או כקונספט של 'שולחן בלאגן' - ישירות לרחבה. 'שולחן בלאגן' הוא שולחן מעוצב, יפה, מגרה ומגוון ברמות, עם כל הקינוחים הכי טעימים שיש. אנחנו מגישים קינוחים פרווה, כמובן, יש לנו תעודת כשרות, ומאוד חשוב לנו להגיש גם קינוחים ללא גלוטן וקינוחים טבעוניים כדי שכולם יוכלו ליהנות".
ב"פולגה" לא מתפשרים על טעמים פחות ממושלמים, ולכן החבר'ה במקום עבדו קשה מאוד על מנת לזקק את תפריט הקינוחים שלהם לכדי תפריט מגוון, טעים, מפתיע, יצירתי וצבעוני: "יש לנו קינוחים כמו מקרונים, בר שוקולד, פאי פקאן, פאי שוקולד, פאי תפוחים, פטיפורים בטעמים שונים, קינוחי כוסות מגוונים, סופלונים אישיים ועוגות, וכל מי שרוצה לקבל בוסט של סוכר וליהנות מטעמים מצוינים - מוזמן להגיע ל'שולחן בלאגן' שלנו ולנסות".
אין ספק שהשיר המפורסם יודע בדיוק על מה הוא מדבר - מתוק הוא אכן טעם החיים! עם כל הטעמים המטורפים שאספנו לכם כאן, אתם לגמרי מוכנים להתחיל לתכנן את עמדת הקינוחים בחתונה שלכם ולדמיין את האורחים נמסים מעונג בכל ביס וביס. ואם תרצו להוסיף עוד משהו מתוק שישדרג את העניין, אתם מוזמנים תמיד להיכנס לעמוד "נותני השירות" שלנו כדי למצוא עוד אפשרויות מעניינות, מגוונות והכי חשוב - טעימות. יאמי!