את עילי הכרתי לפני כמעט עשור, בחתונה של אחי. זכרתי את השם – ואת הרחבה. היה כל כך כיף, שירים מעולים, ואחי וגיסתי היו מרוצים בטירוף.
כשהתחלנו לתכנן את החתונה שלנו, אחי מיד הציע לבדוק עם עילי אם הוא פנוי. כשהתברר שכן – לא היינו צריכים יותר מדי. שיחת טלפון אחת הספיקה כדי להבין שאנחנו בידיים הכי טובות שיש. בלי פגישה, בלי זום – פשוט סגרנו. ומשם הכל זרם.
כשבוע לפני החתונה נפגשנו לתאם את הפרטים, והרגשנו שוב את אותה תחושת נינוחות. עילי היה מקסים, קשוב, וחשוב לא פחות – באמת היה לו אכפת. הוא התאמץ לשלב את כל השירים שאנחנו אוהבים, והרגשנו שהוא פשוט איתנו לאורך כל הדרך.
בערב החתונה הוא הגיע מוקדם, קיבל אותנו בחיוך הענק שלו, אפילו ניגש לשאול מה שלומי ואם אני צריכה משהו – זה לא מובן מאליו בכלל. וכשהתחיל האירוע – זה פשוט היה מטורף. כל שיר היה בול. הרחבה הייתה בשיא, אנשים לא רצו לשבת, ואנחנו – לא רצינו שזה ייגמר. רקדנו עד הדקה האחרונה שהאולם איפשר לנו.
זו הייתה חתונה מושלמת. הרבה בזכותו. תודה עילי 3>
נ.ב. זה כנראה ממש meant to be כי לגמרי במקרה עילי גם היה הדיג'יי במסיבת רווקות שלי במסיבת פורים בתל אביב...
אהבתי: עילי היה הספק היחיד אליו לא שלחתי הודעה בבוקר עם הפרטים ולוודא שהכל בסדר. מהרגע הראשון ידעתי שהוא לא יאכזב אותנו - וכך היה.