הגענו למיטל דרך האינסטגרם , ראינו סרטונים שלה שהיא מסבירה איך עוברים את היום הכי חשוב בחיינו בצורה הטובה ביותר . אחרי 2 סרטונים כבר שלחתי לה הודעה וביקשתי לשוחח איתה. מהשיחה הראשונה שמענו כמה היא מדהימה ומקצועית ! היום אנחנו יומיים אחרי החתונה והחיוך עדיין לא יורד לנו מהפנים וברור שהרוב בזכותה. מיטל לא נתנה לנו לרגע להרגיש שאנחנו צריכים לדאוג - כשמיטל בשטח אתה לא במתח ואפשר להיות רגועים!😉 פשוט מהממת ומקצועית , טיפלה בהכל בצורה הטובה ביותר .🙏🏻...
אהבתי: מיטל הייתה מאוד מקצועית .
היא הורידה מאיתנו את כל הלחץ של ההכנות ביום החתונה , מול האולם וגם מול הספקים.
היא טיפלה בתשלום מול הספקים בסוף האירוע וגם הדריכה אותנו איך להיכנס לחופה .
כמובן שכמו בכל אירוע היו בלת״מים אבל, זה היה מרגיע לשמוע על זה בפעם הראשונה רק יום אחרי האירוע כי לא הרגשנו את זה בזכות מיטל.
(וכמובן שבשנייה מיטל טיפלה בהכל וזה הסתדר)
ממליצים בחום, אוהבים ומעריכים 🙏🏻🤍 מחיר: 2,500 הערות לגבי המחיר: נוח לכיס טיפ 1: חשוב מאוד לקחת מפיקה חיצונית . אנחנו גם היינו מהזוגות שמהססים לקחת מפיק חיצוני כי צריך לסמוך מאוד על הבנאדם , כל האחריות עוברת אליו. מיטל הייתה בחירה מדויקת. טיפ 2: להיות רגועים ולהנות מכל רגע ותמיד לזכור שזה יום שלא חוזר טיפ 3: בהמלצת מיטל להכין מראש מעטפות עם כסף לכל ספק(עזר לנו מאוד)