התחתנו ב25/03/25 🎉🎉🎉🎉
התחלנו בלחפש מקום שעושה ארועים קטנים היינו 100 אנשים בהתחלה. והאמת שבכל המקומות שבדקנו עשו טובה בכלל שדיברו איתנו בגלל כמות האנשים והכל הרגיש מסחרה … רק כמה שיותר יותר טוב והכריחו אותי להתחייב למלא אנשים והיחס היה מזעזע…. וקיבלתי גם המון לא מכוערים וניתוקים.
אחרי זה הגעתי לימה אחרי שכבר הייתי בפחדים שלא אמצא כלום שכבר בפגישה עם ארז הרגשנו פשוט קסם. בן אדם שמבין שאנושי , שבא מתחום המסעדנות קיבלנו יחס נדירררררררר
בסוף גם גדלנו ל170 אנשים !!
ארז זרם איתנו על ה כ ל. נתן לנו יד חופשית לקח רק כסף על מה שחייב שזה המנות !!!!! נתן לי לעצב איך שבא לי ומה שבא לי ולא לקח כסף מיותר על כלום !!!! כמו מרבית בעלי האולמות .
ישר בפגישה סגרנו איתו לא חזרתי לבית בכלל לחשוב על כלום . בשיחה איתו הרגשתי שאני מדברת עם בן משפחה .
כמה חפרתי לו והתקשרתי אליו , ושיניתי מליון דברים . הוא פשוט היה שם בשבילי מהשניה הראשונה עד לאחרונה ותמיד ענה ונענה ונתן הרגשה מדהימה !!!!!!!!
כמו שאמרתי באותו הלילה - בא לי להתחתן שם שוב !!!!!! (עם אותו חתן כמובן חחחח) אנחנו פשוט נהננו מכל היום הזה בצורה מטורפת !!!!!!!!! פשוט היה לי יום מדהים וקסום. האוכל מדהים . האווירה מדהימה. שלא נדבר על המיקום שהוא על הים החופה על הים ובלי קשר האולם עצמו יפיייפה !!!!!!!! ארז פינק אותי גם בעציציי תבלינים לאורחים שעפו עליהם. במקום יש מאפייה גם שפעילה כל החתונה !!!!
למקום עוד 2 שותפים מדהימים שגם דאגו להכל ❤️ האוכל היה פשוט מדהים וטעים ! כל הזמן הכניסו לנו לחדר חתן כלה אוכל בכמויות !!! לא היה חבר לנו כלום בשום שלב ! מנהל ארועים פשוט 100000000 מ100 כולם פשוט וואו ! אורחים שנהנו מהיופי של האולם ומהאוכל ומההנהלה ❤️ ממליצה ממליצה ממליצה מכל הלב טניה ואלכס 🫶🏻...
תאריך קבלת השירות: 25/03/2025