הגעתי לרע דרך חברה שסגרה איתו ונתנה לי המלצה חמה חמה עליו ואני הכי שמחה על ההמלצה הזו בעולם!
אני לא יודעת איך להתחיל לתאר בכלל את מה שרע עשה בשבילנו בחתונה שלנו!
רע, ממש כמו השם שלו, הוא חבר, וזה הדבר הראשון שמרגישים ממנו בשיחה הראשונית בטלפון לתיאום ציפיות.
הוא יודע לשאול שאלות מכוונות כדי להבין מאיתנו את הדקויות הכי קטנות שיש במוזיקה.
אחד הדברים הכי חשובים שהיו לנו בחתונה זו המוזיקה, כי היא מבחינתנו עושה את כל החתונה והאווירה.
בחתונה שלנו הקהל היה מעורב, הוא היה דרום אמריקאי, היה ישראלי, היה אנשים עם זיקה לרגאטון ולמוזיקה לטינית בכללי, וכאלה שממש לא.
רע הצליח לחבר בין כל הקהלים השונים האלו שכולם, אבל כולם הרגישו שיש להם על מה לרקוד והרגישו מחוברים, גם הקהל המבוגר יותר וגם אלו שבקושי מכירים שירים לטיניים, כולם מצאו מקום.
רע ידע לשלב את המוזיקה בצורה כזו שגם בהפסקות של האוכל אנשים המשיכו לרקוד כי המוזיקה הייתה פשוט וואו!
הרגשנו שעם רע, החתונה שלנו בידיים טובות, היה אפשר לסמוך עליו בעיניים עצומות, והוא תמיד היה זמין לשאלות!
רע היה יועץ, יכולנו להתייעץ איתו על דברים שרצינו לעשות בחתונה, הוא ערך לנו שירים שרצינו כדי שיתאימו לנו בול למה שרצינו, וזרם איתנו בכל מה שרצינו.
המוזיקה הלטינית היא רחבה מאוד ורע ידע לדייק איתנו עד הדקויות הכי קטנות כדי לקלוע למוזיקה גם הכי אותנטית.
רע ביקש מאיתנו לעשות רשימות של שירים כדי שיידע איזה מוזיקה אנחנו מחפשים שתהיה בחתונה ואפילו שירים ספציפיים שאי אפשר לוותר עליהם.
רוב המוזיקה שבחרנו הייתה לטינית כי זה בעיקר מה שאנחנו שומעים והעלנו בפני רע את החשש הזה שהקהל שפחות מכיר לא ירגיש קשור למוזיקה ופחות יירצה לרקוד אותה ולכן חשוב גם לשלב מוזיקה ישראלית יותר.
רע ידע לשלב את המוזיקה בצורה הכי טובה שיש כך שאף אחד לא הרגיש לא קשור, גם הדרום אמריקאים רקדו על השירים הישראלים ולהיפך, כולם, אבל כולםם יצאו מרוצים! עד עכשיו אנחנו מקבלים מחמאות על המוזיקה.
ושלא נדבררר על איזה בן אדם מדהים הואא
לחתונה שלנו הוא הביא את גו'ני שהיה העוזר שלו, שניהם ביחד זה פיצוץ של אנרגיה.
רע בפגישות אמר לי "ברגע שאני מסתכל על הכלה ורואה שהיא נהנית אני מבין שהכל טוב", דאגתי לשמור על קשר עין עם רע כדי להגיד לו כמה שהוא אלוףף וכמה שהחתונה שלנו בזכותו הייתה בין החתונות הטובות שהאורחים שלנו היו בה, מילים שלהם כמובן.
הכי נהניתי לראות את רע וגו'ני קופצים ונהנים ורוקדים עם המוזיקה שהם בעצמם שמים, מבחינתי זה אומר כמה שבאמת כולם אבל כולם מתחברים למוזיקה.
רע וגו'ני, תודה על חתונה שאין כמותה! תודה על שירות יוצא דופן!
אין עליך בעולם רעעע...