המקום עצמו יפה מאוד, מעוצב כמו הבית שלי, מלא ירוק וצמחים ועציצים, נחל, אהבנו ממבט ראשון, ואז האוכל ואוו, כמה ביקורת חיובית קיבלנו על האוכל והחתונה הייתה צימחודגית ! השף צריך להיות סופר מתוגמל כדי להישאר שם כי אני עדיין חולמת על המנות שלו ומתבאס שאין איך להזמין, הוא באמת סופר מוכשר וזרם איתנו על כל הבקשות שלנו😊
כל הצוות בזמן החתונה כולל בר המנהל הראשי ופרח, היו זמינים ועשו הכל כדי שהאירוע יעבוד חלק ועל הצד הטוב ביותר❤️ היה לנו ממש מושלם🙏🏻 וכולם כל האורחים עפו על המקום על האוכל על השירות באמת היה מושלם! מעבר לציפיות!
הביקורת היחידה שיש לנו היא שהיה תחושה שבגלל האופי מטבח שבחרנו שכל הזמן היו קשיים והיינו באוויר על דברים שלא הגיע לנו להיות עליהם בחוסר וודאות לאורך כל כך הרבה זמן. לפעמים הבאות הייתי מציעה שמה שלא נאמר בפגישה בה חותמים חוזה ולא כתוב בחוזה שיטופל בהתאם על מנת למנוע את המצב שנוצר שבאמת יצר תחושה לא נעימה של לקוח סוג ב׳....
תאריך קבלת השירות: 16/03/2025 אהבתי: הצוות בזמן האירוע, הנראות של המקום והאוכל מחיר: 345 הערות לגבי המחיר: אחרי הנחה של חורף ויום ראשון וכאלה, מחיר עבור מנה לא כולל 8,700 של תאורה הטיפ שלי: מקום מאוד מומלץ- תמורה מושלמת למחיר