ואו, באמת קשה לתאר במילים את החוויה עם קרן!! קיבלתי המלצה על קרן מהצלם שלי, הסתכלתי בעמוד שלה באינסטגרם ואני חושבת שלקח לי אולי חמש דקות להבין שאני חייבת להתקשר אליה ולפטפט קצת שיחה של חמש דקות פלוס מינוס גרמה לי להרגיש בבטן טוב טוב שאני יודעת שאני עושה את הבחירה הנכונה!!! ובדיוק כך קרה הייתי כלכך רגועה- שזה מאוד לא אופייני לי משהו בקרן, באנרגיות, באווירה, במקצועיות שלה בשקיפות שלה גרמו לי להבין שאני יכולה פשוט להיות רגועה, ידעתי בכל כולי שקרן תדאג שאהיה הכלה הכי יפה שיש!!! לאורך כל היום של החתונה קרן הייתה איתי וליוותה אותי ודאגה ששום שיערה ושום גרם של איפור לא יזוז החלפת תסרוקת באמצע החתונה הכי קלילה וזריזה שיש! כמות המחמאות שקיבלתי ועדיין מקבלת עד היום היא לא נורמאלית זכיתי חד משמעית!!!! קרןןן אני אוהבת אותך❤️...
תאריך קבלת השירות: 08/01/2025 אהבתי: אהבתי שפשוט לא משנה מה- ידעתי שאצל קרן אין התפשרות על שום דבר!
הכול ברמה המקצועית הכי הכי גבוהה שיש
האכפתיות, ההקשבה והקלילות שלה זה מה שהפך אותי לכלב הכי רגועה שיש- כי ידעתי שלא משנה מה אני בטוחה שקרן תעשה את הכי הכי טוב בשבילי!!! הטיפ שלי: בשיחה הראשונה עם קרן את תביני לבד שזאת הבחירה הכי טובה שיש!!