דף הבית   >   נותני השירות   >   שחר קינדלר | Shahar Kindler   >   חוות דעת של anonymous

חוות דעת על שחר קינדלר | Shahar Kindler

anonymous

review gallery
לכל כלה שרוצה חווית איפור מדהימה ומהנה אני ממליצה בחום על שחר!
האיפור והשיער בחתונה היו פשוט מושלמים! הם החמיאו לי והדגישו את היופי שלי בצורה טבעית ומחמיאה. בכנות, הרגשתי כמו דוגמנית. התסרוקת יצאה יותר טוב מכל תמונות ה-AI ששלחתי לשחר להשראה.

התקשורת עם שחר לפני החתונה הייתה נהדרת – היא הייתה גמישה, סבלנית ואדיבה לכל שינוי שקרה בדרך. כבר בפגישת הניסיון, שהייתה חוויה מהנה בפני עצמה, הרגשתי כמה היא מקצועית וכמה היא אוהבת את מה שהיא עושה. החדר בדירה שלה היה מתוק ונעים, והאווירה הייתה מושלמת. היא דאגה לא רק לי אלא גם לאמא שלי שליוותה אותי, מה שהפך את החוויה לעוד יותר מיוחדת.

ביום החתונה שחר הגיעה עם אנרגיות מדהימות, הכניסה קלילות וכיף לכל ההתארגנות וגרמה לי להרגיש כמו בספא. מעבר למקצועיות שלה, היא פשוט בן אדם כיפי להיות איתו ביום כל כך גדול. האיפור והשיער החזיקו בצורה מושלמת כל הערב, ואפילו שלקחתי ליווי היו תיקונים ממש מינורים. אני מדגישה שיש לי שיער מתולתל אז זה שהתסרוקת החזיקה כל כך טוב זה לא מובן מאליו.
אפילו בן הזוג שלי הרוויח! בדקה ה-90 לפני צילומי המשפחות ביקשתי ממנה לעשות תסרוקת נחמדה לבן הזוג שלי שיש לו שיער ארוך והיא סידרה לו תסרוקת כל כך יפה! חייבת לציין שהוא יצא ממש חתיך.

קיבלתי אינסוף מחמאות מהאורחים על כמה שאני נראית טוב, ואני יכולה להגיד בפה מלא ששחר הצליחה לעשות לי לוק יותר טוב משציפיתי.
היא סופר מקצועית, מלאת אהבה לעבודה שלה ולאנשים, וגורמת לכלה להרגיש הכי יפה בעולם. תודה לך שחר על חוויה מושלמת! ❤️
תאריך קבלת השירות: 05/03/2025
אהבתי: יצירתיות, גמישות וקשיבות לכלה.
שחר קינדלר | Shahar Kindler