אני הייתי בטוחה שאני הולכת להתחתן בגבעה אבל הייתה להם בעיית תאריכים ידועה כי המקום סופר מבוקש.. לא ויתרתי לבן זוגי והלכנו לראות את המקום. אני הייתי מאוהבת קשות כי הייתי אורחת ב-3 חתונות אבל הוא התאהב ברגע הראשון... קודם כל מולי, מולי אהבת חיינו המנהל מכירות - חבר נפש. הגענו להתעניינות ראשונית בשעה 22 בלילה כשמולי כבר ממזמן צריך לסיים... הוא היה כלכך סבלני וקשוב, היינו צריכים לעשות טלפונים לחו״ל לגבי 2 התאריכים האופציונאליים שהיו (19.1 או 21.1), ישבנו איתו עד כמעט 12 בלילה אבל זה פשוט היה שווה את זה. מיד לאחר מכן פשוט חיפשנו כל סיבה אפשרית להגיע שוב ושוב לאולם חחחח אם זה פגישת סגירה נוספת, פגישת הפקה, טעימות וכו׳.. רק רצינו שהכל יקרה כבר! בחתונה עצמה - אין לי מה להגיד. באמת. האנשים שעובדים בגבעה הם האנשים הכי טובים בעולם! הכי מקצועיים, הכי שירותיים, הכל מהמנקה בשירותים, המאבטח בכניסה ועד ולאחרון המלצרים... לקחנו תוספת עיצוב מהאולם ואדלין הייתה מקסימה והכל יצא מושלם, תומי שעליו עוד נספר רבות - היה המפיק/מנהל אירוע הכי טוב שקיים ועשה לי חשק להתחתן בגבעה כל שנה מחדש! האוכל - אין מה להגיד, האוכל הכי טוב שיש.. לא סתם השם של האולם הולך לפניו....
תאריך קבלת השירות: 21/01/2025 אהבתי: טובבבבב מאיפה להתחיל לסכם?
האמת שאני לא יודעת כי אני ממש לא רוצה לסכם אלא רק להתחיל פרק חדש כשתומי בחיינו.
זה לא פוסט המלצה על הגבעה בכללי כי אני מאוהבת במקום וידעתי שאתחתן שם עוד לפני שהכרתי את אהבת חיי עמרי.
זה פוסט המלצה על תומר, תומי, המפיק שקיבלנו מהגבעה..
מאיפה להתחיל? ידעתי שהאולם ברמה גבוהה והשאלה האם לקחת מפיק חיצוני תמיד צצה בראשנו.
בדקנו כמה אופציות והעלתי פוסט בכלות אורבניות האם בכלל באולם כמו הגבעה יש צורך במפיק חיצוני והתשובה הייתה חד משמעית ע״י 13 כלות - לא.
לא לקחת מפיק חיצוני ובאמת לסמוך על האולם.
אז מפה לשם תומי התקשר אלינו חודש לפני האירוע וקבענו להיפגש לבערך שעה וחצי… כן ממש.
שעה וחצי שהפכו לשלוש ורבע שעות, לא היה אפשר שלא להתאהב בו.
מהרגע של הפגישת הפקה הפכנו לבלתי נפרדים, תומי קיבל כמעט כל יום (אם לא כמעט כל שעה) כל שאלה וחשש בהבנה וסבלנות מלאה.
עם הלו״ז הצפוף שיש למפיק ועוד למפיק בגבעה תומי היה הכי שם בשבילנו כשהוא עוד היה שם בשביל עוד זוגות במקביל והאמת שפשוט זה לא היה מורגש כי הוא אלוף העולם.
בחתונה עצמה הוא ליווה אותנו ועשה לנו סרטון סושיאל שאמאלההה ואבאלההה 🤩🤩
הוא היה נוכח בכל דקה ודקה, ידע איך לנצח על הלו״ז המטורף הזה ועוד לגרום לנו להינות ולהשתחרר!
תומי הוא הבחירה המושלמת, אני רוצה להתחתן בגבעה בכל שנה מחדש כדי לנסות ולשחזר את הטירוף שהיה לנו איתו❤️ אני ממליצה לא מכל הלב אלא מכל הנשמה מחיר: 358 הטיפ שלי: לסמוך על המנהל אירוע! בגבעה אין צורך להביא מנהל אירוע חיצוני.. הם באמת לא אולם ״רגיל״ שבא ״לדפוק אתכם״. המנהלי אירוע הקיימים בגבעה מדהימים, רגישים, קשובים וזמינים ותשתמשו בהם! הם מ-ת-נ-ה