כשחיפשנו מקום לחתונה, רצינו משהו שירגיש מיוחד, חם, אלגנטי ומזמין – ו”בית” היה פשוט מושלם מכל הבחינות! מהרגע שנכנסנו בפעם הראשונה, ידענו שזה המקום שבו נרצה להתחתן.
המקום עצמו פשוט עוצר נשימה – שילוב מושלם של יופי טבעי, עיצוב מוקפד ואווירה קסומה שאין בשום מקום אחר. גם אנחנו וגם האורחים התאהבנו בכל פרט – מהגן הקסום ועד החלל הפנימי האלגנטי, הכל מתוחזק ברמה הכי גבוהה שיש.
האוכל היה ברמה אחרת לגמרי! אנחנו מקבלים עד היום אינספור מחמאות מהאורחים על האוכל – כל מנה הוכנה בקפידה, עם חומרי גלם מעולים ודיוק בטעמים שפשוט אי אפשר לשכוח. זה לא עוד אוכל של אירועים, אלא חוויה קולינרית אמיתית!
הצוות של “בית” הוא לב האירוע, והם הפכו את החתונה שלנו למושלמת. מהרגע הראשון ועד סוף הערב, הרגשנו שאנחנו בידיים טובות – צוות מקצועי, אדיב, סבלני וקשוב לכל צורך או בקשה. רוצים לציין במיוחד את עמית המפיקה המדהימה, שליוותה אותנו מהשלב הראשון ועד סוף הערב, הייתה זמינה לכל שאלה, תמכה, כיוונה והפכה את כל התהליך להרבה יותר קל ומהנה. וכמובן, את יורם מנהל האירוע, שתפעל את הכל בצורה מושלמת, דאג שהכל יתקתק כמו שעון ושכל פרט קטן יהיה בדיוק כפי שחלמנו. בזכותם, יכולנו פשוט לשחרר, להתרגש וליהנות מכל רגע.
אנחנו מאושרים שבחרנו ב”בית” ולא יכולים לדמיין את החתונה שלנו במקום אחר! אם אתם מחפשים אולם שהוא לא רק מקום יפה, אלא בית אמיתי לאירוע שלכם – זה המקום בשבילכם. ממליצים מכל הלב! ❤️...