אני רוצה לעצור לרגע ולהקדיש מילים לשמעון מ'בזום שלך', הצלם המדהים שליווה אותנו ביום הכי מיוחד בחיים שלנו. שמעון הוא לא רק צלם, הוא אמן אמיתי. מהרגע הראשון שפגשנו אותו, הרגשנו את האנרגיה החיובית, הרוגע והמסירות שהוא מביא איתו לכל רגע ורגע.
במהלך כל היום בחתונה ובטראש, שמעון ידע להיות בדיוק בזמן ובמקום הנכון, ללכוד את הרגעים הכי טבעיים, הכי מרגשים, והכי אמיתיים שלנו ושל האנשים היקרים לנו. הוא גרם לנו להרגיש נינוחים מול המצלמה, כאילו אנחנו פשוט אנחנו, וזה כל כך חשוב ביום כזה.
התוצאה? תמונות שלא רק מספרות את הסיפור של היום שלנו, אלא ממש מחזירות אותנו לשם בכל מבט מחדש. רגעים קטנים וגדולים, חיוכים ודמעות, אהבה בכל פריים – הכל בזכות הראייה המיוחדת והרגש ששמעון מביא לעבודתו.
אז אם אתם מחפשים לא רק צלם, אלא אדם שילווה אתכם מכל הלב ויתעד את הרגעים הכי יפים שלכם בצורה הכי מקצועית ומרגשת, אני ממליץ בלב שלם על שמעון. תודה ענקית לך, שמעון, שהפכת את היום שלנו לעוד יותר מיוחד!...
תאריך קבלת השירות: 21/01/2025 אהבתי: צילומי טראש, יחס חם, אמינות לאורך הדרך, תנו להם לעבוד ותראו איך הקסם פשוט קורה. הטיפ שלי: תהיו משוחררים, התמונות הכי טבעיות, הן הכי מושלמות, אל תתאמצו מידי, תהיו נינוחים.