אמ;לק- אילן מור ופנדה זו הבחירה הכי טובה שעשינו באירוע🔥!!
מי שמעניין אותו למה מוזמן להמשיך לקרוא.
עוד לפני כמה שנים שמעתי על אילן מור האלוף וראיתי אותו בכמה אירועים, מיד כשהצעתי נישואים היה ברור לי שאגיע לPanda האלופים בחזרה, האמת שבהתחלה אשתי רצתה לסגור את אחד הDg’s האחרים מהחברה כי היא הכירה אותו באופן אישי ואין לי ספק שכל מי שחלק מהחברה הוא מקצוען אז זרמתי אבל עדיין ניסיתי למשוך לכיוון אילן שאותו ראיתי בעבר ועפתי עליו אך בסוף זרמתי עם האישה.
קבענו פגישה עם כפיר המנהל שהיה מקצועי ברמות ואדיב ואיך שהוא ראה אותנו והבין מי הקהל שלנו הוא אמר שלדעתו זה תפור על אילן והוא הכי יתאים לנו מכל הצוות.
אהבנו את המקצועיות והכנות של כפיר (שניהם היו פנויים באותו יום כך שלא היה לו אינטרס להמליץ דווקא על אילן) והתחברנו אליו גם כבן אדם , הוא נתן לנו מחיר טוב ותנאים מעולים ושירות מעולה ככה שסגרנו איתו את אילן מיד ושיצאנו מהפגישה וידענו שאנחנו בידיים טובות.
לקראת האירוע אילן יצר איתנו קשר, זרם איתנו והיה מאוד גמיש באופציות לקביעת הפגישה כי היינו בתקופה עמוסה אבל זו רק ההתחלה.
נפגשנו עם אילן ומהשנייה הראשונה שנינו הבנו שמדובר במקצוען, הוא עזר לנו לבחור שירי כניסה מיוחדים וגרסאות שאין ביוטיוב ואף אחד לא מכיר שזה כבר שדרג את החופה מאשר להיכנס עם שירים שכולם חורשים עליהם.
מעבר לכך אילן שלט בכל הסגנונות והכיר כל מה שרצינו כולל ריקודים נפרדים ושירי עדות ובנה להו פלייליסט אש....
תאריך קבלת השירות: 29/12/2024 אהבתי: אנחנו שבוע אחרי האירוע ועדיין מתאוששים
רציתי לצרף תמונות וסרטונים אבל מרוב שנהנינו עדיין לא ביקשתי ממי שצילם לשלוח.
עשרות האנשים ששלחו לנו הודעות על האירוע ללא יוצא מן הכלל אמרו שהם עפו על אילן ושהוא עשה שמח ושדרג את האירוע, שלא היה שיר אחד לא במקום , מעברים טובים ושהכל היה מדויק.
סמכנו על אילן ונתנו לו יד חופשית, כמעט ולא התערבנו בכלל בפלייליסט אז כל המחמאות על זה מגיעות נטו לאילן שהוא מקצוען מהרמות הגבוהות ביותר אבל עם מחיר טוב ומאחוריו יש חברה שלמה שמגבה אותו.
כמה חברים שמתחתנים בקרוב גם עפו עליו וכמובן שהמלצנו לכולם בחום הטיפ שלי: תגיעו לפגישה בראש פתוח, תסמכו על כפיר המנהל ועל אילן בעיניים עצומות ותנו להם לעשות את מה שהם הכי טובים בו