תמר האהובה!
לא יכולנו לבקש מישהי יותר מדוייקת ממך לאירוע שלנו. קודם כל האנרגיה שלך - ממגנטת. הגעת באווירה כל כך כיפית, קלילה וזורמת, שגרמה לנו להרגיש בנוח כבר מהשנייה הראשונה.
אני פחדתי שאני לא יודעת להצטלם כי ביומיום יוצאות לי לרוב תמונות מפדחות, ואת פשוט גרמת לי להרגיש כל כך יפה וגם לסמוך עליך שאת מוציאה אותי מדהים. נתת לי המון ביטחון לצילומים, יותר ממה שאפילו חברות קרובות ומשפחה יכולות לעשות.
מעבר לזה, יש בך חריצות ורצינות כלפי האירוע ברמות שלא נתקלתי בהן. ראיתי שלא נחת לשניה, איפה שלא הלכתי- ראיתי אותך תופסת עוד זווית, מצלמת עוד חיבוק, עוד מזכרת, פשוט כל הזמן בתנועה ללא הפסקה כדי שיהיו לנו כמה שיותר רגעים קסומים למזכרת מהיום הזה.
ובאמת בכל דבר הרגשתי שאת עושה את ה״אקסטרה״ הכי גדול שאת יכולה בשביל שיהיה מושלם. אם זה בלהביא את האקסטרה ציוד שביקשתי ממך אפילו שזה לא היה הכרחי, ואם זה בלהביא לנו תמונות כמה שיותר מהר אפילו שאת לא חייבת... פשוט בכל דבר הרגשנו שאת עושה את המקסימום- ואז עוד קצת.
מעבר לכל זה, ברמה המקצועית: היצירתיות פשוט שופעת ממך. הרגשתי שאלה צילומי חתונה ״לא סטנדרטיים״. היית קלילה, וזורמת וסובלנית. כיוונת אותנו להגיע למקומות מיוחדים, שיש לנו חיבור סנטימנטלי אליהם. הצטלמנו על גרפיטי, ועציצים, ובסמטאות ועל ברים, וכל המקומות שאנחנו אוהבים בשכונה שלנו, ויצאו לנו פשוט תמונות ממש מיוחדות, מרגשות, אותנטיות, ולא (רק!) הצילומי חתונה הקלאסיים שכבר ראינו המון פעמים.
יש לך את היצירתיות והרגישות לצלם מזוויות מיוחדות, בצבעים, בלוקיישנים, בפוקוסים, אני לא יודעת איך, אבל באמת כל תמונה היא פיסת אמנות.
קיבלתי עליך המלצה משתי בנות דודות שלי שהיית הצלמת בחתונה שלהן, והן אמרו לי שאני חייבת אותך ושאת כבר הצלמת של המשפחה ושאת משהו מיוחד. אני כל כך מאושרת שהקשבתי בעצתן, כי את באמת חלק מהמשפחה. התרגשתי לראות את החיבור הזה ממשיך להירקם ואני בטוחה שתלווי אותנו בעוד הרבה רגעים יפים ובלתי נשכחים בחיים.
תודה על החוויה החד פעמית הזאת. שבזכותך, נזכור אותה לנצח....