וילה נונה היה המקום הראשון שראינו, אחריו, כל מקום שהלכנו ניסינו להשוות אליו ושום דבר לא השתווה. קודם כל הנראות של המקום, אין מיוחד כזה. האווירה הקסומה התחושה הביתית, הצוות הכי מקצועיייי שיש מהרגע הראשון שנכנסנו פשוט התאהבנו בהכל.
מהפגישת היכרות עם רזי האלופה והמקצועית שידעה לתת לנו את כל המידע הנחוץ מבלי שהספקתי לשאול אפילו(והגעתי מוכנה עם שאלות כתובות בשני עמודים משני הצדדים!) ובהמשך כל התקשורת מולה הייתה מאוד ברורה, כנה, נעימה ומרגיעה והכי חשוב מקצועית!!
בהמשך הכרנו את אלי בוכניק, הבעלים והשף של המקום המופלא הזה, המלך של הממלכה הקסומה הזו. איש צבא עם חזות קשוחה אבל בפנים הלב שלו הכי אבהי שיש. בפגישה איתו הוא אמר שהוא ידאג לנו לאירוע הכי מושלם שיש, וככה זה היה. האוכל היה ווואוווו!! האורחים שלנו העמיסו צלחות ואנחנו כבר חודש פלוס אחרי החתונה ואנשים עדיין מתלהבים ומחמיאים על האוכל.מעבר לאוכל הטעיםם שהאיש הזה יוצר, הוא פשוט שידר ביטחון וחום ואהבה ממש כאילו הוא מחתן בן משפחה.היה זמין לכל שאלה, אהבתי מאוד שהכל נורא מוקפד אצלו, אין חלטורות, כל ספק נבחר בפינצטה, הכל היה פשוט ומקצועי.אלי ליווה אותנו אפילו ביום החתונה ותדרך את כל המשפחה עד לעליה לחופה. בירך אותנו ושלח אותנו להתחתן.
והכל פשוט היה מ ד ה י ם כמו שהוא הבטיח.
כמובן שאציין גם את רותם המושלמת, שניהלה לנו את האירוע, ידעה לפקס אותנו כדי שנהיה על הזמנים, דאגה שנאכל ונשתה, הייתה שם כל הזמן, הכל עבר חלק למרות שהיו אזעקות באיזור המרכז ופחדנו שחצי מהאורחים לא יגיעו, היא ידעה לשדר רוגע ובטחון ופשוט הרגשנו בידיים הכי טובות שיש!!! (ובאמת רוב האורחים הצליחו להגיע!)
אנחנו כלכך מקנאים בכל זוג שהולך להתחתן אצל אלי והצוות המדהים שלו.
לנצח בלב שלנו
תודה על הכללל!!!♥️♥️♥️👑👑👑...