מאיפה מתחילים? קודם כל, העסק הוא משהו מטורף! כל חלום שיש לכם בראש, הם יגשימו! בין אם זה אירוע קטן, או גדול. אנחנו תכננו אירוע של 150 איש, בסוף סיימנו עם 230! ברגע שפרוייקט החתונה קרם עור וגידים, אנשים שמעו ולא ויתרו על להגיע! גם בתקופה לא פשוטה של לחימה!
פלפלת עשו לא רק את ההפקה, אלא גם את העיצוב. זה יצר אירוע עכשווי, טרנדי, מושקע, שאנשים מדברים עליו בלי סוף!
גם סהר, גם אסף וגם הצוות שלהם, חשבו על הכל עד לפרטי פרטים! ברגע שסגרנו איתם, לא הייתי צריכה לעשות כלום, רק להגיד את הויז׳ן שלי, ולהנות מהתהליך!...
תאריך קבלת השירות: 12/12/2024 אהבתי: היחס האישי, טוב טעם, הסובלנות, ההכלה, הדאגה לפרטים הקטנים, התמורה מעל המצופה ביחס למחיר.
הידע הנרחב שיש לפלפלת בכל תחום ותחום.
תיאום הציפיות המדוייק להפליא.
בזכות כישורים שאין לאף אדם אחר, היא יצרה חוויה בלתי נשכחת שאל האורחים לא מפסיקים לדבר עליו!
פלפלת יודעת לעשות ה-כ-ל! הערות לגבי המחיר: המחיר כולל שירות הפקה ושירות עיצוב. העיצוב היה מתוקצב על כן הוא נזיל טיפ 1: תנו יד חופשית לאנשי המקצוע. טיפ 2: אם יש לכם ויז׳ן, תעלו אותו בתיאום הציפיות טיפ 3: אל תחסכו על כלום! כל פרט חשוב. טיפ 4: תחשבו על האורחים שלכם טיפ 5: תעשו את כל החשיבה לפני האירוע, ולא ביום האירוע