דף הבית   >   נותני השירות   >   ליאל יוסף שמלות כלה וערב   >   חוות דעת של יהונתן ורותם

חוות דעת על ליאל יוסף שמלות כלה וערב

יהונתן ורותם

הגעתי לליאל ממש במקרה, אחרי שעברתי בלא מעט סטודיו של שמלות כלה. החתונה שלי הייתה בהתראה קצר, כך שהיה לי חודש למצוא שמלה מתאימה. המידות שלי מעט בעייתיות - חזה גדול ומותר צרה, ולכן היה לי קשה למצוא את השמלה הנכונה בזמן כה קצר. עם שיחת הטלפון הראשונה לליאל - ישר היא הרגיעה אותי ואמרה לי להגיע לסטודיו, ושבטוח נמצא משהו מתאים. וכך היה. ליאל התאימה לי את השמלה המושלמת והמחמיאה ביותר עבורי! כל התהליך עם ליאל היה מרגיע, מלא בביטחון וידעתי שאצא לא פחות ממושלמת, כמו שהיא דאגה להגיד וקיימה. קיבלתי יחס אישי מהטובים ביותר, בסבלנות ותוך הקשבה לכל הצרכים שלי. אני מודה לליאל מכל הלב, כמות המחמאות שקיבלתי הן עצומות ולא סתם .. מגיע בהחלט! זו ההחלטה הכי טובה שעשיתי. ממליצה לכל מי שמחפשת שמלת כלה, לגשת לליאל ולתת לה לעשות את הקסמים שלה....
תאריך קבלת השירות: 23/12/2024
ליאל יוסף שמלות כלה וערב
לפני 6 ימים
רותה היקרה , תודה רבה על התגובה החמה , היה לי העונג לעשות לך את שמלת הכלה שלך. הייתה לי הזכות לעשות לך את שמלת החלומות שלך.
תודה שאת דואגת למשפחות המילואניקים. אוהבת המון
!