הצלמים שהיו איתנו הם רומן ואלכס, צלמים מקצועיים כיפיים ונתנו לי להרגיש בנוח, צילמו איך שצריך והיו מאוד נחמדים, מפרגנים ועוזרים ברמה גבוהה. משהו בשירות שלא אהבתי בכלל:הייתה לנו חתונה קצת שונה עם טקס שונה, בתקופה כל כך לחוצה כך ששינינו את המקום של החתונה שלנו 3 ימים לפני החתונה בעקבת המצב הבטחוני. יום אחרי החתונה קיבלתי מלא תגובות של אנשים שאמרו על משהו ספיציפי שהיה בטקס שהוא מיוחד וביקשו אותו.שאלתי את הצלם אם אפשר רק לשלוח את הקטע הזה, אז ביקש ממני לשלוח למספר של העסק כי כל הסרטונים איתו.שלחתי הודעה באופן מכובד למספר של העסק, וביקשתי את זה, ככה ענה לי: "הי כמובן שלא ולא בשעה 21.30 בערב🙏לכל זוג שהתחתן היו נאומים ורגעים מרגשים.יום אחרי יום אנחנו מצלמים ועורכים הכול לפי הזמנים לפי היומן באופן מסודר.תצטרכחו לחכות כמו כולם לפי זמני ההגשה בסבלנות רבה." אני מבינה שזה יכול להיות בעייתי לשלוח/לא מתאים, אבל הייתי מצפה מנותן שירות לחתן וכלה לדבר איתם בצורה יותר מפרגנת במיוחד שזה יום אחרי החתונה שלהם.אני שלחתי למספר של עסק את ההודעה הזאת, ולכן לא התייחסתי לשעה שהייתה 9 בערב, זה לא מספר אישי של בן אדם.וגם, למה כל כך היה חשוב שיציין שאנחנו לא מיוחדים ושלכולם יש את זה, הייתי מעדיפה לקבל הודעה שזה קשה כי הם צריכים לעבוד על זה בזמן שלהם במקום הודעה פוגעת כזאת. "כמובן שלא"...
תאריך קבלת השירות: 30/09/2024 אהבתי: אהבתי את הצלמים שהיו איתנו, מאוד נחמדים ומפרגנים מחיר: 8,200 הערות לגבי המחיר: המחיר כולל צילום סטילז וחומר גלם של הסרטונים עם סרטון היילייט הטיפ שלי: אם תראו שמתייחסים אליכם בצורה לא נחמדה, עדיף לא ללכת על זה מלכתחילה.
תודה על הפידבק, ואנחנו מצטערים אם חוויתם תחושת חוסר שביעות רצון. אנחנו לוקחים כל פידבק לתשומת לבנו, ונלמד ממנו כדי לשפר את השירות שלנו בעתיד.
לגבי האירוע שלכם, נרצה לציין כי היינו גמישים ושמנו דגש על מתן שירות גם בתקופה מאתגרת זו, בעקבות השינויים שנוצרו עקב המצב. למרות זאת, צלם סטילס אחד הגיע וצילם את האירוע שלכם, שהיה אירוע מרשים עם מעל 200 מוזמנים, כולל יום צילומים ארוך ויציאת כלה בצהריים.
כחלק מהשירות שלנו, אנחנו משתדלים להיות זמינים גם מעבר לשעות הפעילות הרגילות, וענינו על כל פנייה שלכם בכל שלב, גם אם זה היה מעבר לשעות הרגילות.
אנחנו שמחים לשמוע שהייתם מרוצים מהצלמים ביום החתונה, ושכל התוצרים שקיבלתם היו לשביעות רצונכם.
מאחלים לכם המון מזל טוב, חיים מאושרים והמון בריאות ושפע!
בברכה,גל, מנכל גלושא צלמים בע"מ.