דף הבית   >   נותני השירות   >   חתונל'ה   >   חוות דעת של Orly

חוות דעת על חתונל'ה

Orly
המשתמש זמין לצ'אט

הגעתי לחתונל'ה דרך המלצה של חברים ומשפחה.
בגלל שניהלתי את רוב האירוע (והספקים) לבד, היה לי מאוד חשוב למצוא מנהל אירוע שיוכל להשתלט על המצב ביום החתונה, כדי שהיום יהיה שקט ויעבור בצורה חלקה.
מהרגע שהגענו לאולם ועד סיום האירוע חן דאג לנהל לי את האירוע מא' עד ת', במקצועיות, בסבלנות ועם המון הכלה. ההורים שלי אמרו לי בדיעבד שהוא אפילו זכר את סידורי ההושבה בעל פה (!!!)
אין שני לחן בתחום וההמלצה שלי מגיעה לגמרי מהלב ומהחוויה האישית שלי - מי שמתלבט תעשו לעצמכם טובה ותסגרו!
תאריך קבלת השירות: 09/12/2024
אהבתי: * מקצועיות - לחן יש וותק של כמה עשורים בתחום. הוא חיתן את אחותי וכשסגרתי אותו ידעתי מראש שזה יהיה באנקר ואין לי מה לדאוג :) * אחריות - לקח אחריות על כל תחומי האירוע, מלעזור להורים שלי בסידורי הושבה ועד ללדאוג למצוא לי סיכות ביטחון לשמלה שנקרעה. אלוף אמיתי!! * הזמינות לשיחה - הרגשה שהיה זמין עבורי תמיד, 24/7. ענה לי מהר וידע מה להגיב על כל מה שהיה לי לשאול ולהגיד. * האנושיות - האירוע שלי נדחה בגלל המתקפה האיראנית וחן היה שם בשבילנו, בא לקראתנו ועודד אותנו כמו חבר טוב.
הטיפ שלי: יודעת שלא כולם בוחרים לקחת ספק שינהל להם את האירוע, אבל בעיני זה היה חובה והרגשתי שקניתי לי את השקט שלי לערב הכי יפה בחיים שלי. אין לי ספק שהאירוע שלי היה נראה אחרת לגמרי אם לא היינו סוגרים עם חן, ואני ממש ממליצה כן להשקיע ולקחת את חתונל'ה.
חתונל'ה