מתחילת הדרך ועד אחרי האירוע, בכל שלב היינו מאד מרוצים, רגועים לגמרי לגבי כל פרט מהאירוע וכל זה בזכות הצוות המדהים של חוות אלנבי! גם בשלבים ההתחלתיים תמיד הלכו לקראתנו במחיר, התחשבו בנו גם כשנאלצו לדחות את התאריך המקורי לתאריך חדש.. תמיד הכל נעשה בצורה נעימה והכי מתחשבת שאפשר. לקראת האירוע בליווי של מנהל האירוע דניאל לגבי ויחד עם שאר הצוות, דאגו להכין אותנו ושנהיה רגועים לגבי כל פרט ושאלה וכל בקשה. בהתחלה חשבנו לשנות את התפריט בגלל קרובת משפחה אלרגנית ועשו מאמץ גדול להתחשב בנו בהובלת אריק מנהל המטבח. וביום האירוע הכל היה מתוקתק עד לפרט האחרון ודניאל ליווה אותנו והכין אותנו בהכל בצורה מקצועית ונעימה והרגשנו לגמרי בידיים טובות! בקיצור מקום מהמם, אוכל מדהים, תמורה גדולה מאד למחיר וצוות פשוט מעולה! גם לנו כחתן וכלה באירוע וגם קיבלנו המון ביקורות טובות מהאורחים שלנו....
תאריך קבלת השירות: 03/12/2024 אהבתי: קודם כל הצוות, יש תחושה של מקצועיות ברמה גבוה של ניהול האירוע בכל הרבדים ובמקביל מקבלים יחס הכי אישי שיש ומרגישים שעושים באמת מאמץ ללכת לקראת וליצור עבורנו את האירוע המושלם לנו.
עבורנו רמת האוכל באירוע היה משהו מאוד חשוב , חוות אלנבי נתנו מענה מצוין לדרישות שלנו - ואו איזה אוכל מדהים לכל הדעות. אנחנו לקחנו את התפריט הצמחוני פרווה בתוספת דגים וזה האוכל הכי טעים שיצא לנו לאכול באולם אירועים. גם האורחים הקרניבוריים נהנו מאוד.
וכמובן שאי אפשר לפסוח על העיצוב היפהפייה והייחודי של חוות אלנבי מחיר: 350 הטיפ שלי: להיות רגועים ולסמוך על חוות אלנבי והצוות שידאג לכל דבר באירוע