אחלק את החוויה ל-כמה חלקים: לפני שבכלל סגרנו משהו - בשיחה הראשונית הרגשנו שרן הוא אדם חם ומסור שידאג לנו בביטחון בכל מהלך החתונה. הוא היה מאוד סבלני לכל השאלות והתהיות שלנו, ומה שמאוד קנה אותנו זה שהרגשנו כמה הוא אוהב ומעריך את העשייה שלו. התחברנו מאוד לתיקי העבודות שלו, וזה בדיוק הוייב שחיפשנו; מישהו משוחרר, קליל ומקצועי שיצליח להוציא מאיתנו (בעיקר ממני, החתן) "קצת" יותר מסתם חיוך ותמונה מקצועית.
לקראת האירוע קיבלנו לו"ז מסודר ובזמן האירוע עצמו גם אני וגם אישתי הרגשנו שהוא שובר מאוד מהר את הקרח מהרגע הראשון שנפגשים איתו, עם הרבה הומור ויצירתיות.
במהלך כל האירוע מההתחלה ועד סופו הוא היה איתנו ועם האורחים, ודאג לתפוס את כל הרגעים המיוחדים, המצחיקים והמרגשים. אדגיש שגם האורחים מאוד התלהבו ממנו, לא מעט פנו אלינו ומאוד החמיאו לו, ובצדק! הוא דאג להוציא את המיטב לא רק מאיתנו אלא מכל אורח שהוא צילם.
לאחר החתונה העבודה הייתה מאוד מקצועית וזריזה - הוא דאג לעדכן אותנו על ההתקדמות, ושיתף בתמונות, קיבלנו את כל התמונות לאחר סינון קפדני שהוא עשה ולאחר עריכה. מן הסתם שמאוד התרגשנו שקיבלנו תמונות כאלה מקצועיות, שהצליחו לסכם את האירוע מא' ועד ת' ואת כל הרגשות שהיו בו.
חשוב לנו לציין שגם ברגעי לחץ כשקשה להביע רגש שמתאים לצילום הוא ידע להרגיע מאוד - כך שגם בפעמים האלה יצאו לנו תמונות מאוד יפות! ולסיום חשוב גם לתת מילה טובה ומוערכת לא רק לרן אלא גם לאנשים שהוא בחר לעבוד איתם כצוות, הוא עבד בשיתוף פעולה מלא עם צוות הוידאו המצויין, בסינכרון ותיאום מעולה בכל מהלך האירוע, משהו שמאוד חשוב שיהיה באירוע מהסוג הזה.
הוא 10/10 בכל פרמטר...
אהבתי: כל המעטפת המקצועית והבין-אישית הייתה מהמעולות ביותר שפגשנו אצל אנשי מקצוע באופן כללי.
זמינות לשאלות, מקצועיות מבחינת הצילום עצמו, הגינות, אמינות, סינכרון ועבודה עם שאר הספקים, יצירתיות בצילום ויכולת להוציא את המיטב מכל אחד בצילום. הערות לגבי המחיר: זאת בין ההוצאות הכי חשובות באירוע ואין ספק שעשינו בחירה מעולה הטיפ שלי: לסגור עם רן, זאת ההחלטה המקצועית הכי טובה שעשינו באירוע